12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Лекарска грешка убила Рангел Вълчанов

отпечатай новината

07.10.2013 15:00 | Видян 2764 пъти

Лекарска грешка убила Рангел Вълчанов

Рангел Вълчанов е станал жертва на лекарска грешка заради сбъркана диагноза, разкри сензационно доктор Людмила Емилова. Великият режисьор, който си отиде преди дни, бил лекуван цели 3 години от рак на белия дроб, като част от него дори му бил изрязан, пише Всеки ден.

В това време туморът се развивал без проблеми в гърлото му и метастазите обхванали цялото тяло. Борбата на Вълчанов с рака продължила цели 11 години, в които той се пристрастил към лекуването с глад, което практикува Емилова. Авторът на "Лачените обувки на незнайния войн" даже заснел филм за варненската лечителка, а лекарите му признали чудодейните свойства на диетата, похвали се Емилова.

Тя не скри обаче, че търпи провал с отслабването на куп други родни звезди като Мартина Вачкова и Стефан Данаилов. Ламбо бил много натоварен покрай работата си, затова му било невъзможно да спазва строг хранителен режим, обясни Емилова. Вачкова пък бързо се вталявала при престоя си в дебелариума, но след като го напускала, възстановявала скоростно поне 20 кила върху снагата си. Марта сама признавала, че ненавижда диети и е запален гастроном, затова битката с килограмите при нея била предварително изгубена.

Фолк певицата Глория, която от близо 20 години е пациентка на Емилова, била изрядна в спазването на диетата и не позволява да надебелее дори грам. Не се изкушава от нищо, редовно идва при мене, прилага всички мои указания и това й личи, похвали я варненката. Тони Димитрова също била запалена по методите на Емилова, но при нея проблемът бил, че на телевизионния екран изглежда поне 10 кила по-дебела.

Глад му е майката, сексът му е бащата, формулира рецептата си за отслабване диетоложката. Тя допълни, че когато не ядат, мъжете стават по-секси, по-бодри и силни. "Изкарваш отровите от организма - вътрешни и външни. Ден след ден, килограм след килограм клетките започват да работят нормално, отделят се достатъчно хормони и всичко си е наред", заяви Емилова. Лекарката обаче се оказа твърд противник на виаграта, която според нея била причина за много от инфарктите при мъжете над 50 години.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !