Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Яне Янев се развежда

отпечатай новината

07.10.2013 15:50 | Видян 4214 пъти

Яне Янев се развежда

Лидерът на РЗС и бивш придворен глашатай първо на Алексей Петров, а сетне на Бойко Борисов – Яне Янев, се развежда. Близки до семейството на политика разкриха сензационно пред журналисти, че в последните 3 месеца той и съпругата му Галя не били в цветущи взаимоотношения и бракът им бил пред разпад, пише Уикенд.

Въпреки, че съвсем наскоро роднините от Сандански отрекоха да има раздяла между съпрузите, близки техни приятели подшушнаха, че Яневи изпадали често в гръмогласни кавги. Незавидното финансово положение на политика напоследък било в основата на разрива в семейството. След напускането си от луксозната централа на РЗС на „Дондуков” 15, Янев се скитал из офисите на агенциите за недвижими имуоти, търсейки друго, но по-евтино помещение за партията си, останала със символична държавна субсидия след падението на последните избори.

Съпругата му Галя пък го виждала все по-рядко, тъй като все стояла на село, за да помага на майка си в грижите за домашните животни. Лъскавите коктейли в столицата и срещите с други представители на политическия елит обаче й липсвали чувствително и това отключило сприхавата нотка в характера й. Янев пък не понасял някой да му повишава тон и да му търси сметка. Въпреки че отрича да се е омъжила за него в търсене на популярност, слава и добри пари, Галя напоследък загубила респекта от съпруга си и често му подвиквала, че повече не може да го издържа.

Допълнително напрежение между тях внесли и неуспехите им в опитите да се сдобият с наследник, твърдят запознати. Двамата са женени от май 2011 г. и досега дори не се е появявал слух за бременност. След като не успя да влезе в 42-то Народно събрание, Янев на няколко пъти обещаваше, че ще бъде по-често до благоверната си и ще й обръща повече внимание. Справка за телевизионните му участия напоследък обаче сочи, че бившият депутат предпочита да прекарва времето си повече в София по студията на медиите, отколкото при Галя.

Според запознати той често отсяда и на раздумка при лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, с което още повече вбесява съпругата си. Тя се опасявала, че опозиционният шеф подкокоросвал Янев да продължи да се занимава с политика. „След изборите Галя се молеше той да се захване със земеделие и стопанство”, кахърят се близките до семейството. Младата съпруга на екс-депутата го виждала като добър управител на ранчо в Сандански, където все още се радвал на уважение сред местните. Разочарована от непрестанните опити на Яне да се класира на върха в политиката, съпругата му Галя била твърдо решена, че ще си търси сама късмета, като няма да разчита на благоволението на Янев да я подкрепя в аграрното начинание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !