Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Коя е най-богатата бг двойка???

отпечатай новината

07.10.2013 17:30 | Видян 14692 пъти | Гласували 1

Коя е най-богатата бг двойка???

Списание ФОРБС неотдавна публикува класация на най-печелещите двойки в световния шоубизнес. Това даде повод на предаването Студио VIP на Нова телевизия, чиято водеща Ива Софиянска – Божкова тези дни излиза отпуска по майчинство, да се обърне към нас да спретнем българския вариант на листата. Ето и резултатите:

Маша и Гришо -  45 млн. Лв

Връзката със супертенисистката Мария Шарапова направи Григор Димитров световна знаменитост. Двамата обаче се превърнаха в нещо като Дженифър Лопес и Бен Афлек – романтичният дует се оказа пречка за развитието в кариерата. Докато не се беше разчул романът, Гришо направи страхотен прогрес и стигна до влизане в първите 30 в света. С подаръка Порше от любимата, който спечели след победата си над Джокович в Монте Карло напролет обаче, той тръгна надолу.

Същата участ сполетя и хубавата Маша. Тя има добър запас, защото Форбс я  поставя първа по доходи сред всички спортистки в света с годишен приход от 27,1 млн. долара. Според данните на Асоциацията на професионалните тенисисти успехите на Григор пък са му донесли милион в зелено. Към тази сума може би трябва да се прибавят завъртените в медиите милион долара или евро според различните издания, с които общият спонсор на двамата Найки бил стимулирал любовта на младежите.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !