Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Секция за забавления на сайта на GLOBUL

отпечатай новината

05.12.2007 14:37 | Видян 602 пъти

Секция за забавления на сайта на GLOBUL

GLOBUL предлага на всички посетители на своя корпоративен сайт www.globul.bg новата специална секция GLOBUL Арт. 
Секцията представлява виртуална разходка през времето и проследява развитието на телекомуникациите чрез историята на изкуството. Дванайсет изображения пресъздават различни периоди в историята на изящните изкуства и представят най-големите изобретения в областта на телекомуникациите от 1832 г., когато в галериите властва неокласицизмът и художникът Самюъл Морз изобретява своята „морзова азбука”, до наши дни, когато дигиталното изкуство е факт, а в комуникациите доминират модерните цифрови технологии.
Сред използваните изображения са знаменити произведения на Давид, Дьолакроа, Моне, Анди Уорхол, Хуан Миро, Рой Лихтенщайн и др., оформени графично от екип на агенция BSH и присъстват също на официалния фирмен календар на GLOBUL и всички коледни рекламни материали на компанията.
Посетителите на GLOBUL Арт могат да украсят екрана на своя монитор с тапет на всяко от изображенията, в подходящата за тях резолюция или да изберат сред трите варианта за скрийнсейвър, който служи и като календар и часовник.
На разположение на  посетителите на секцията GLOBUL Арт са и четири дигитални картички, към които всеки може да добави пожелание по свой избор и да ги изпрати по електронна поща на свои близки и приятели.
Използването на тапетите, скрийнсейвърите и картичките е безплатно за всички посетители на GLOBUL Арт.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !