12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Тервел танцува с Яна, за да оцелее във VIP Brother

отпечатай новината

14.10.2013 15:10 | Видян 2326 пъти

Тервел танцува с Яна, за да оцелее във VIP Brother

Боксьорът Тервел Пулев ще трябва да докаже, че е добър не само на ринга, но и като танцьор. В неговите прегръдки ще попадне танцьорката Яна Акимова, като двамата ще предложат горещо танго в опит на Тервел да остане във VIP Brother, пише dnes.bg.

Тази вечер са най-сериозните елиминации от началото на риалитито, като от Къщата ще си тръгне един от петимата - Тервел, Станка Златева, Мира Радева, дъщеря й Анна и Пламен. Всеки един от тях ще трябва да изпълнява индивидуални задачи с надеждата да бъдат подкрепени от зрителите. През последните дни Пулев репетира активно с Яна, за да бъде посветен в един от най-чувствените танци -  тангото.

Пламен, който напоследък е трън в очите на Съквартирантите, пък ще се превърне в техен покорен прислужник и в качеството си на такъв ще се старае да задоволява всичките им нужди и прищевки. Станка Златева ще трябва да спечели зрителите с ново амплоа, а на Мира Радева и дъщеря й Анна ще се падне най-тежката задача – да прекарат време в компанията на своите мъже, без да имат правото да общуват с тях по какъвто и да било начин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !