Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Пълна промяна за Етиен Леви

отпечатай новината

18.10.2013 15:30 | Видян 1959 пъти

Пълна промяна за Етиен Леви

Звездите на Музикална академия ще пеят рок. Това  вероятно много ще се хареса на Фънки  и се очаква неговото експертно мнение да тежи най-много сред журито. Катастрофила лека кола, тежаща 700 килограма, ще бъде качена на сцената с кран, за да бъде част от сценичното изпълнение на Сантра. Тя ще представи парчето на Cardigans - My Favourite Game.

Етиен Леви промени рязко външния си вид и се боядиса в тъмен графитен цвят. С новата си рок визия той ще изпълни  парчето на Billy Idol - Speed. Снежно бялата му дълга коса и бели мустаци са негова запазена марка от години, но в името на шоуто и на сцената Етиен прие новата си визия с усмивка. Стилист Капанов уточни, че е използвал специална мъжка боя, която да стои естествено и след време се отмива, без да оставя червеникави следи  по косъма.

Мария Драгнева ще пее парчето на Сленг  “Мой свят” заедно с част музикантите от бившата група, които сега са в бенда на шоуто. Всички те си спомнят за  трагично загиналия Дими с поклон и към емоцията в изпълнението ще добавим и емоцията към загубен приятел.

Прея ще  бъде изцяло в свои води и ще влезе в ролята на Janis Joplin  с песента Piece Of My Heart. По време на репетициите Поли Генова коментира, че  това парче й отива страхотно на тембъраи Прея има  огромен късмет с това, че има шанса да го представи на сцената, след като  се спаси от елиминации. Дали новата визия отива  на Етиен Леви предстои да се види тази вечер по време на концерта по TV7 от 19,30 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !