Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив характер. Не го...

Лора Караджова изхвърча от "Музикална академия"

отпечатай новината

02.10.2013 10:20 | Видян 2899 пъти

Лора Караджова изхвърча от

Лора Караджова бе първият изпълнител, изгонен от "Музикална академия". Тя се бори за вота на зрителите заедно с неизвестния Любен. 66,9 % гласуваха за Любо, а само 33,1 % за бившето гадже на Део, пише Всеки ден.

"Това, което се случи с Лора тази вечер, е подигравка от всички, които се правят на фенове на Лора Караджова. Ако всички, които си късаха косите на концерта й бяха гласували днес, нещата щяха да са различни", разплака се бащата на Лора - Данчо Караджов.

Преди това журито на шоуто спаси Петя Буюклиева от напускане на риалитито. Трима от членовете й - Люси Дяковска, Георги Христов и Здравко от „Ритон" я подкрепиха. Единствен Фънки гласува доверие на Лора Караджова. Третият, който бе заплашен от елиминиране - Любен, не получи нито един глас от журито. В крайна сметка Лора и Любен разчитаха на доверието на зрителите, които трябваше да изберат кой от тях да бъде спасен. Публиката гласува най-малко доверие на дъщерята на Данчо Караджов и остави Любен в шоуто.

Петя Буюклиева успя да разплаче Люси Дяковска с изпълнението си на „Пролет моя" по стихове на Петя Дубарова. Петя е изпуснала влака на българската публика, сподели Дяковска. Сълзи имаше и в очите на Фънки, макар че накрая той подкрепи Лора. Георги Христов пък стана и се поклони на Петя. С трепещ от сълзи глас пък Люси заяви, не може да повярва, че Петя е номинирана.

Бъди такава, каквато си, провикна се Георги Христов. Суперлативи не спестиха и останалите двама членове на журито - Здравко от "Ритон" и Фънки. Здравко стана и се поклони с думите: "Петя, аз ти се прекланям с моите 35 г. стаж", каза половинката на Катя, която пък се яви като застъпник на певицата.
"Който си може, си може", отсече Фънки, който заклейми всички критики по адрес на Петя, прозвучали в студиото преди това.

"Чух, че характерът й бил кофти... Ами той и Бетовен е бил кофти", направи паралела Фънки и заключи: "Лавина около мене!" Майката и бащата на Лора бяха също в студиото, за да я защитават срещу съперничката й Петя Буюклиева в елиминациите. Майката Марияна отказа да каже дали дъщеря й си има ново гадже, а попитана за бившето - Део, отсече: "Смятам, че този формат няма нищо общо с този въпрос". Все пак съпругата на Данчо Караджов от "Сигнал" не скри, че познава и другата страна на Део. Данчо Караджов пък призна, че първото изпълнение на момичето му не е било на ниво. Лора излезе в дует с Криско, докато Петя изпя своята песен с Етиен Леви.

Журито се раздели по отношение на Лора. След изпълнението Люси Дяковска не прикри, че не й е харесало: "Имах чувството, че чувам много повече Криско", разкритикува тя. "Лора, имам чувството, че продължава тази история от първото ти представяне, като че ли искаш да се скриеш. Искам да те чуя тебе, това беше песен, все едно на Криско, съгласи се и Фънки. "Адски те кльопам", каза й Георги Христов, като я изчетка, че е модерна и трябва да се усмихва, а и да пее сама. "Вълнуваш ме като музикант", хареса Лора и Здравко.

Третият, заплашен от елиминиране - изгряващата звезда Любо, пък стана причина за грандиозен скандал между Здравко и менторката му Рут. Здравко крещеше неистово на Рут, която бранеше Любо с аргумента, че бил модерен. "Хора, които са пели пред 200 души, 30 от които роднини, да не ме апострофират, побесня членът на журито. След изпълнението на Любо Фънки също изригна: "Махай се оттук, мен, тук не е за тебе! Той няма изнесен глас, диапазонът му е малък, очаквам да чуя глас!"

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !