Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Мистър УНСС снима с Дензъл Уошингтън

отпечатай новината

21.10.2013 12:45 | Видян 2920 пъти

Мистър УНСС снима с Дензъл Уошингтън

Истински късмет сполетя красивия Ивайло Андонов, който завоюва титлата Мистър УНСС през 2012 година. Заради завидната си визия, Ивайло често е предпочитан за ревюта, филми и видеоклипове. През миналата година мускулягата взе участие в продължението на хитовия филм „300“, чиито снимки бяха в България. Лятото на тази година Иво, както го наричат мнозина, прекарва в САЩ, където е на работна бригада с колеги от УНСС.

Разкарвайки се из улиците на Бостън нашият Ивайло разбира, че в момента в столицата на Масачузетс, текат снимките на филма The Equalizer. Случайно или не се оказва, че режисьор на лентата е известният режисьор Philip A. Patterson. Отивайки на снимачната площадка, родният красавец разпознава режисьора и решава да му се обади. „Отидох при него и го познах. Казах му, че съм от филма 300 в България. Мигновено развълнуваният режисьор дава една от най-хубавите роли и позиции на нашенеца.

Така Ивайло Андонов се нарежда на челно място пред американците. „Стоях на бара и си говорех с красива жена. Трябваше да се правим на влюбени и флиртуваме“, издаде част от ролята си Иво. Родният хубавец признава, че се е чувствал странно и много приказно. Всичко е изглеждало нереално и много разтърсващо. В The Equalizer, който ще излезе на голям екран през 2014 специално участие взима известният американски актьор Дензъл Уошингтън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !