Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Яна като буреносен облак пред църквата

отпечатай новината

22.10.2013 09:15 | Видян 4962 пъти

Яна като буреносен облак пред църквата

Хубавата Яна беше като буреносен облак минути преди да каже „да" на любимия си Петко Димитров. За разлика от младоженеца, булката се тресеше от нерви пред църквата, не спря да хапе устните си от притеснение и не се усмихна нито веднъж. Единствено папараците на „Всеки ден" успяха да уловят нейните емоции, докато чакаше пред вратите на храма, за да се закълне във вечна любов към избраника си.

Никой не можа да проумее защо булката на Петко Димитров изглежда тъжна и разтревожена пред църквата в софийския квартал Панчарево, където беше церемонията за сключването на брака им. Бизнесменът цъфтеше в радостна усмивка, докато младоженката едва удържаше напрежението си. Макар да не даде явен израз на изтънелите си нерви, изражението и мимиката на Яна издадоха колко много се притеснява минути преди да встъпи в законен брак с бившия си партньор по танци. Тя не се усмихна на никого, дори и на младоженеца, а напрежението намери израз в непрекъснатото хапене на хубавите й устни, което очевидно е някакъв неин нов навик.

Настроението й се беше прехвърлило и на кума Иво Тонев, който също не беше сред усмихнатите по време на официалната част от церемонията. Според гостите обаче всичко се е дължало единствено на притеснението, че ще се изправят в храма пред много хора, вперили погледи в тях. Яна се чудела дали всичко по церемонията ще мине, както трябва, защото до последно отказала да се съобразява със сватбени агенти и голяма част от организацията на събитието паднала на нейните плещи.

Всичко това се променило, когато младата двойка влязла в ресторанта и започнала веселата част. Там напрежението паднало и най-после булката се усмихнала. Цяла вечер тя танцувала весело и разпръсквала чар и любов около себе си. Между другото тя вече не се казва Акимова. В чест на новото си семейно положение на омъжена жена се отказа от моминското си име и прие фамилията на съпруга си. Така че от неделя се подписва официално като Яна Димитрова.

Николета бълнува за любов

Романтични чувства се събудиха у Николета Лозанова след сватбата на Яна Акимова и Петко Димитров. Новоизлюпената тв водеща се размечта за любов, вдъхновена от настроението на събитието, на което впрочем мястото й беше точно до това на съпруга й Валери Божинов, с когото официално са разделени. Николета дори намекна, че подобно настроение е обхванало и бившия й благоверен.

„Когато има истинска любов, тя заразява и околните така, както нас ни заразиха с обичта си Петко и Яна. Тя сияеше от щастие, а той се гордееше, че има най-красивата булка до себе си! Поредното доказателство, че когато има истинска любов, има и клетва пред Бог, всичко останало е псевдо „любов", сподели Лозанова часове след щастливото събитие. Между другото тя беше остро разкритикувана, че се е появила на сватбата в чисто бяла дантелена рокля. Това според хората, които не я харесват, е в пълен разрез с протокола, според който е нормално бяла рокля да носи само булката.

Валери показа среден пръст на Ванко 1

Валери Божинов показа среден пръст на приятеля си Ванко 1, който ден преди сватбата на Петко и Яна се изяви в интервю с тях в предаването на все още законната му жена Николета Лозанова. Футболистът сам се похвали със снимката, която документира „паметния" му жест. Не е ясно защо го е направил, но се вижда, че не е било с лошо чувство, съдейки по щастливата му усмивка. Рапърът очевидно също не се сърдеше, по-скоро се забавляваше с хрумката. По стар български обичай той се беше разгърдил в разгара на събитието, показвайки ясно, че ризите не са обичайното му облекло и ги слага само при крайна наложителност. Валери пък се беше барнал в доста спортен тоалет, който обаче му беше простен с идеята, че все пак не той е младоженецът.

Орлин Павлов в депресия заради сватбата

Обожаваният от много фенки Орлин Павлов изпадна в отчаяние, след като неговата бивша любима Яна Акимова мина под венчилото с бизнесмена Петко Димитров въпреки надеждите му, че в крайна сметка сватбата ще се провали. До последно певецът се надявал, че танцьорката ще размисли или че нещо ще я спре. Чудо обаче нямало, а Орлин нямал друг избор, освен да се скрие в първия бар, изникнал пред очите му. Симпатичният изпълнител дори се бил зарекъл да отиде на венчавката и да отрови щастието на двамата влюбени, но негови верни приятели го отказали.

В крайна сметка Орлин се забил в столична кръчма, където компания му правела чаша уиски. И тъй като рядко прекалява с алкохола, на следващия ден бившият вокал на групата „Каффе" прокълнал Яна, която го докарала до махмурлук. И докато тя е вече на вълна сватбено пътешествие, Орлин се чуди как да преживее нещастната си любов. Засега никоя млада дама не е привлякла вниманието му, още повече че, както сам призна, той трудно се влюбвал. Певецът нямал никакво намерение да поддържа приятелски отношения с Яна, защото за него тя е чист предател. „Той не прощава никога, за Орлин няма връщане назад. Щом един човек го е предал, за него все едно е мъртъв", коментират приятели на певеца.

Източник: vsekiden.com

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !