Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Рут: Баща ми ще ме убие за татуировките

отпечатай новината

23.10.2013 15:30 | Видян 2390 пъти

Рут: Баща ми ще ме убие за татуировките

Шампионът по вдигане на тежести - Неделчо Колев, който е баща на Рут, никак не харесва татуировките на дъщеря си. Това призна изпълнителката в телевизионно интервю. "За тези татуировки баща ми ще ме убие", призна Рут Колева, цитирана от Блиц.

Покрай тези откровения певицата призна, че преди време мечтаела да бъде спортистка. И няма как да е иначе, предвид страхотната кариера на баща й. Тя искала да стане гимнастичва и често я питали дали се е занимавала с балет. Изкусните движения обаче й идвали отвътре.

Освен за спортни успехи, Рут мечтаела и за музикални постижения и тях определено е постигнала. В свободното си време, което не е никак много, обича да готви. Предпочитала тайландски манджи и те й се получавали най-добре. Не следва някакви строги рецепти, а твори в кухнята - готви на око и според усещането си. Разбрала, че трябва да експериментира, за да докара ястието на вкус.

"Нещата, които готвя не ги ям, удоволствието е да го сервирам на друг", признава тя. Певицата само след няколко дни ще представи новия си албум, който носи заглавието "Рут". За шоуто й специално ще пристигнат музиканти от Холандия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !