Разкриват името на убиеца в Есента на...

8 май 2024, гр. София. Резките движения на убиеца...

DARA, Натали, Неделя и Ивет на финал...

Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу след...

Николета с 15 бона заплата

отпечатай новината

25.10.2013 09:00 | Видян 3186 пъти | Гласували 1

 Николета с 15 бона заплата

Рекордна заплата ще вземе Николета Лозанова за работата по предаването й „Поверително" по ТВ7.Бившата манекенка се е договорила за 15 000 лева месечно възнаграждение, което е осезаемо повече от доста други водещи. За сравнение Венета Райкова получава 2 пъти и половина по-малко пари, научи Всеки ден. .

След тази събота хитовият телевизионен таблоид навършва 1 месец от старта си, а резултатите му са повече от страхотни. Именно това е причината за високото възнаграждение, което водещата ще получи, научи Всеки ден. Първоначално тя се споразумяла за 10 бона на месец, но сега от медията й вдигат надницата.

„Много сме впечатлени от Николета, толкова е дисциплинирана и работлива, от нея няма никакви претенции, на каквито ни подлагат други водещи", разкриват от екипа на шоуто. Предаването тръгна с апломб в ефира и във всеки брой поднася разкрития, пикантни новини и сензационни интервюта. Папараците на Лозанова правят удар след удар, а самата Николета се труди усилено, с което е спечелила заплатата си. Бившата на Валери Божинов спази обещанието си, което даде още докато бракът й вървеше по мед и масло, че докато е здрава и права, сама ще си изкарва парите.

Заради успеха на предаването още от тази събота, 26 октомври, то ще бъде преместено с половин час по-рано, така че да се излъчва в истинския праймтайм на телевизионния ефир - 22.00 часа. В първите си три броя „Поверително" стартираше в 22,30 ч., ала интересът към него наложи разместване в програмната схема.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !