Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стенли продал дома си от бедност

отпечатай новината

25.10.2013 14:30 | Видян 5449 пъти

Стенли продал дома си от бедност

Станислав Сланев – Стенли живял преди години в лагер за бавноразвиващи се, призна самият той в „Музикална академия”. Бившият вокалист на „Тангра” е един от участниците в риалитито на TV7 и силно се надява то да възроди западналата му певческа кариера.

Като бил дете, певецът страдал от Ъ което получил след силен стрес. Бъдещият музикант бил свръхчувствителен и лекувал уплаха си доста време. От детската градина до гимназията той изкарвал по един месец годишно в специален лагер за деца със затруднения в общуването в шуменската местност Висока поляна.

„Водеха ни бавноразвиващи се. Бяхме един отряд от 20-30 заекващи. Спомням си, че никой не искаше да общува с нас, защото не можехме да кажем и една дума. Голям смях! Майка ми беше единственият човек, който имаше право да ме посещава. Съветваха я, каквото има да ми казва, да го прави напевно. И сега, когато нещо се ядосам, започвам да заеквам”, разкри изпълнителят на някогашните мегахитове „Оловният войник”, „Жулиета” и „Бъди, какъвто си”.

В крайна сметка той преборил дефекта си, но така и не могъл да се справи напълно със своята срамежливост. И до днес на моменти е прекалено свенлив твърдят близките и познатите му.

„Беше много тихо и срамежливо дете. Като малък след стрес за една седмица изгуби говора си. Можеше да издава само звуци. Професор от София ми каза в продължение на месец да общувам със Станислав в стая със спуснати пердета. Обясни ми, че трябва всичко, което искам да му кажа, да бъде под формата на пеене. Направих това и на петнадесетия ден започна да изговаря отделни срички. Непрекъснато пееше това, което имаше да ми съобщи. Изпращахме го по лагери за такива деца и постепенно говорът му се възстанови. Това е едно време, към което не искам да се връщам”, откровеничи майката на певеца Стефанка. Тя никога не е спирала да трепери от страх да не би някой нов силен стрес да отключи повторно проблемите с говора на сина й.

В началото на 80-те Стенли пристигнал в столицата от родния си Велики Преслав, за да учи в Консерваторията, в класа на Ангел Заберски. Две години по-късно започнал да се изявява като вокалист в група „Тангра”. формацията вече била напусната от Чочо Владовски и имала залитане към модерния за онова време стил ню уейв. След разпада на култовата банда Станислав преминал в „Спринт”. През 1990 г. пък стартирал самостоятелната си кариера.

Освен като емблематичен певец и композитор, Сланев е популярен и като голямата любов на Наталия Симеонова.

Връзката му с феята на любовта продължила 3 години и половина, до мига, в който водещата не срещнала по-перспективния Денис.

„Ние не живеехме охолно. Тя беше още с мен, а имаше връзка с него. Беше ужасно да се прибира по малките часове и да ляга в леглото ми, след като малко по-рано е била в неговия креват. За рождения й ден пак нямах пари, но й бях взел букет. Тя излезе, прибра се на сутринта и докато пихме кафе, я попитах какво са й подарили приятелите й. Отвърна ми: „Виж сам.” Погледнах през прозореца. Долу имаше паркирана чисто нова кола от Денис. Накрая не издържах, взех си багажа и се махнах от общата ни квартира”, разказвал е в един от редките си мигове на откровение Стенли.

Наталия има друга версия за раздялата им. Тя твърди, че не той, а тя си е тръгнала първа, защото й писнало да я прави за смях с постоянните си изблици на ревност и с кръшканията си. „Капката, която преля чашата на търпението ми, бе изцепка с една певица. И знаете ли откъде научих за изневярата? От момичето. Тя дойде и каза, че ме смята за приятелка и не можела да крие. Почувствах се обидена”, споделяла е водещата.

След тежката депресия която изживял покрай разлъката с Наталия, той открил жената на живота си в лицето на пеещата актриса Людмила Сланева – Локо. От нея музикантът има 10-годишна дъщеря на име Никол.

Заради артистичните им натури и огромната разлика във възрастта им, бракът на Локо и Стенли преминавал доста бурно, финансовата криза обтегнала отношенията им. Наложило се двамата дори да продадат апартамента си, за да имат с какво да преживяват.

С идеята да спести на Никол безкрайните разправии, които имал с майка й, преди 3 години Стенли си събрал багажа и се прибрал във Велики Преслав. 8 месеца по-късно Людмила обаче го помолила да се върне в София. Двамата успявали да се оправят някак си с живота, нищо че кариерите им били в застой. А голямото спасението за тях дошло това лято под формата на оферта от Иван и Андрей за участието на Станислав в „Музикална академия”. Сега Сланев е обнадежден, че изявата му в риалитито ще му върне славата, която имаше през 80-те и 90-те години на миналия век.

Източник: в. Укенд

Снимка: senzacia.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !