Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

ВИП брадърите разпродават лични вещи на търг

отпечатай новината

25.10.2013 17:30 | Видян 2724 пъти

ВИП брадърите разпродават лични вещи на търг

Благотворителен търг с лични вещи на звездите от "ВИП брадър" се организира в интернет. Събраните средства ще бъдат предоставени за кауза, посочена от съквартирантите след края на търга. Всеки може да разгледа вещите в мрежата и да пусне ценова оферта към обявата на своя фаворит.Кубрат Пулев дарява боксовите ръкавици, с които се е подготвял за Олимпиадата в Лондон през 2012 г. Именно с тях е провел спаринги с известни боксьори, пише БЛИЦ.

Ръкавиците са с автограф и персонална тренировка със спортиста. Другият златен медалист в къщата – Станка Златева дава „своя живот” – трикото си за борба и борцовките, които имат огромна сантиментална стойност за нея. С с тях е завоювала много победи. Това е екипът, с който Станка Златева спечели сребърния медал за България на Олимпийските игри в Лондон.

Фолкпевицата Лияна се разделя с любимите си кръгли обеци, подарък от нейното дете. „Те са много важни за мен, защото в деня, в който ги получих, разбрах най-хубавата новина - че съм напълно здрава. Те носят чистата енергия на детето и нека онзи, който ги купи, бъде орисан с целия късмет и здраве на света!”, гласи обявата на Лияна. Притежателят на бижутата ще бъде заснет в следващия видео проект на певицата, който ще бъде реализиран веднага след излизането й от Къщата.

Мишо Шамара предлага своите очила – символ на неговия кураж. Закупилият аксесоара ще получи песен и видеоклип с рапъра. Черната Златка се разделя с черното си кожено яке на Роберто Кавали, което върви в комплект с шал със златни нишки и персонален пица-обяд с плеймейтката.

Певицата Йоанна дарява своя цилиндър – символ на нейната музикална муза и на любовта й към сцената. Купувачът ще получи и друг подарък от Йоанна - професионален звукозапис в студио на любимата си българска песен с авторски аранжимент!
Медальон със златно пате предлага Стойко Сакалиев. Бужуто е подарък на футболиста от жената, която притежава сърцето му и символизира тяхната любов. Новият притежател на патето ще има възможността да излезе на вечеря по двойки със Сакалиев и неговата приятелка.

Обявата на Ваня Червенкова гласи „Светлина след смъртта”. Бизнесдамата дава своите слънчеви очила и куршум, който е символ на живота. „Който купи тези символи, ще има възможността да полети заедно с мен със самолет в небето, за да докоснем заедно слънцето!”, завършва Червенкова.

Сред останалите вещи са арабският шал (кафия) на модела Мариян Кюрпанов. Ирина Флорин ще дари зимен шал Maкс Мара и шапка с камъни Сваровски, подарък от сина й, както й покана за персонална вечеря. Перлена огърлица с камъни Сваровски и празнична вечеря, приготвена от самата нея, предлага социоложката Мира Радева.

Съквартирантът Пламен предлага „Очилата на стратега” и буркан, докоснат от Парис Хилтън. Всичко това върви в комплект със следобедно кафе по новозеландски.

Снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !