Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Де Ниро с мащабен проект в Шанхай

отпечатай новината

29.10.2013 12:15 | Видян 1385 пъти

Де Ниро с мащабен проект в Шанхай

Робърт де Ниро може да е един от най-известните холивудски актьори, но явно има и други скрити таланти. Актьорът влиза в ролята на бизнесмен, който ще работи в далечна Азия. Звездата ще участва в разработването на мащабен проект в Шанхай. Робърт де Ниро вече подписал сделката с местни бизнесмени.

Амбициозният проект, наречен „проект 179“, ще се намира в историческия квартал на Шанхай – Бунд и ще представлява развлекателна дестинация, включваща ресторанти, бутиков хотел, магазини, културен център и кино.

Пред пресата Робърт де Ниро сподели: „Очаквам с нетърпение да помогна в реализирането на Бунд като една от най-посещаваните дестинации в целия свят“. Очаква се мащабният проект да има дизайн, отразяващ „оживената история на Шанхай“ и да се превърне в истинско „бижу в тълпата“.

„Проект 179“ трябва да бъде отворен през 2016 година. Той ще се състои от пет сгради. Всъщност не за пръв път Робърт де Ниро помага в подобен тип дейност. Холивудската звезда също така е участвала в разработването на хотелите Greenwich и Bowery в Ню Йорк.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !