Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Махмуд чакал син, когато Лияна му завъртяла главата

отпечатай новината

30.10.2013 13:00 | Видян 3290 пъти

Махмуд чакал син, когато Лияна му завъртяла главата

Лияна определено привлича медийното внимание с личния си живот повече, отколкото с песни. Дори й лепнаха прякора "крадла на мъже". Флиртът на "сърничката с моцарелките" с боксьора Тервел Пулев е само върхът на айсберга. Много преди скандалната си история с Благой Георгиев, фолкпевицата отнела и бащата на детето си Махмуд от бременната му приятелка, пише в свой материал сп. Story. Първият й мъж Пламен Иванов, познат повече с прозвището си Фалконети, също бил обвързан, когато започнал връзката си с нея. Фалконети е застрелян пред очите на певицата, което я хвърля в депресия над шест месеца, пише dnes.bg.

Фолк дивата е била третият човек във връзките, които е започвала. Мъжете, с които се замесва, не само са обвързани, но или приятелките им са в очакване на дете, или вече имат такова. Факт, който не спира певицата да получава любов. Ако ще и да е на всяка цена.

Мнозина си мислеха, че скандалната й връзка с футболиста Благой Георгиев, който заразя бременната си приятелка Христина заради нея, е случайност. Да, всички бяха готови да й простят забранената любов след годините мъчителна връзка с кюрда Махмуд, бащата на дъщеря й. Финалът обаче бе драматичен и всеки се върна при своята половинка. Лияна дори заговори за сватба с Махмуд, но преди да влезе във VIP Brother, официално обяви окончателната си раздяла с него.

Оказва се, че да разбива семейства за нея е традиция и една пазена тайна излиза наяве. Когато тя се запознава с Махмуд, той бил обвързан, а приятелката му в това време била в напреднала бременност, твърди списанието. С въпросното момиче бизнесменът се запознал в известното столично заведение, където тя работела като сервитьорка. Връзката им продължила пет години, а когато забременяла, Махмуд хлътнал по Лияна, която имала участие в същото заведение.

Разлюбената жена родила момче, което Махмуд в нито един момент не припознал като свой син. Свободната Лияна се пробва при Тервел и за момент всички останаха с впечатлението, че боксьорът ще се поддаде на изкушението, но спортистът бързо напусна зараждащия се любовен фронт и публично се отрече от всичко случило се в Къщата. Ако се следва любовната нишка в живота на фолкпевицата, би трябвало отново да акостира при Махмуд...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !