Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Алисия пак с джипа на Ники Михайлов

отпечатай новината

03.11.2013 09:09 | Видян 4478 пъти

Алисия пак с джипа на Ники Михайлов

Николай Михайлов се оказа доста ларж към бившата си половинка - фолк певицата Алисия. Резервният вратар на италианския „Верона" отново е зачислил на чалга дивата луксозния джип „Мерцедес", който й отне преди време, пише Всеки ден.

Папарашкият екип на „Поверително с NL" излови певицата преди няколко вечери да припка като млада козичка към джипа за 150 хил. лева, за да избяга от обективите на хрътките на Николета. Каква е причината националът да прояви подобна щедрост и дали отново не се е събрал с Алисия, питат се из светските среди. Не, категорични са запознати.

Михайлов е отпуснал една от многото си коли на певицата само за временно ползване. Звездата, която в последните месеци регистрира шокиращ спад на участията си, се примолила на богатия си бивш приятел един от двата му мерцедеса да я обслужва за концертите й. За Алисия било важно да не демонстрира понижен стандарт пред почитателите си, обясняват от обкръжението й. След майската им раздяла 25-годишният милионер за известно време си бе прибрал джипа и зачислените към него шофьор и охрана и летните месеци Алисия се „излагаше" по участие с беемвето, подарък от бащата на сина й - Валери Божинов.

На воплите й Мамин Ники откликнал, без да са двоуми, още повече че джипът му стои паркиран в гараж и шофьорът го припалва само при визитите на собственика си в София. „Алисия и Николай не са заедно. Той просто й праща джипа и шофьора да я води по участия. За бензин по 3-4 нощи в месеца няма толкова да се охарчи", разясниха доближени до сина на Боби Михайлов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !