Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Златка и новият ѝ спали в общежитието му

отпечатай новината

04.11.2013 09:00 | Видян 2629 пъти | Гласували 1

Златка и новият ѝ спали в общежитието му

Русата Златка разкри в интервю за предаването Горещо, че е ходила до Студентски град и спала в общежитие заради новото си гадже, ММА боеца Георги Валентинов. "След като съм с него, какво значение има къде ще спя", попита риторично тя. Все пак в общежитието двама били сами в стаята.

Сега вече светската двойка живее в дома на Злати. Плеймейтката, която гледаме във ВИП Брадър, разказа още, че има Фейсбук едва от два месеца. Всички други, които преди това си смилели, че си пишат с нея, са били в заблуда. "Всяка неделя ходим с Георги на църква", разкри неочаквано Златка.

Жоро се оказа доста набожен, моли се сутрин и вечер и това накарало красавицата да ходи по-често на църква. Заради подготовката на боеца, обаче, на мацката й се налага да остава по десет дни без секс. Това е правилото, което Жоро спазва за въздържание преди важен мач.

Неотдавна двамата ходили в Стара Загора при родителите на Жоро. Той я представил на родата, включително и на майка си, която, по думите на боеца, одобрила Златка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !