Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Камен Куката счупил носа на Златка

отпечатай новината

04.11.2013 16:00 | Видян 12370 пъти

Камен Куката счупил носа на Златка

Златка Райкова е била жестоко пребита от бившия си любовник Камен Балбузанов - Куката и това е причината тя да го изостави и да се залюби с ММА боеца Георги Валентинов. От обкръжението на Русата Златка разкриват, че блондинката приключила с невероятен скандал интимните си отношения с плевенския гангстер през август и се крила известно време в Италия при своя приятелка. Според мълвата Златка зарязала Камен Куката, тъй като той редовно й посягал, а при последния скандал между двамата й счупил носа със зверско кроше, пише Всеки ден.

„Ако се вгледате по-внимателно в лицето на Златка, ще видите, че тя е с пластични операции. Това не се дължи на неин каприз, а на боксовите умения на Камен Куката. Златка се подложи на пластична операция в Италия, за да оправи пораженията по лицето си", твърдят познати на дългокраката красавица от Пазарджик.
Каква е причината за побоя, остава загадка. Според най-разпространяваната версия Златка е била ошамарена от Камен Балбузанов след скандал, предизвикан от ревност. Куката не позволявал на Златка да се вижда с никоя от старите й приятелки и редовно й проверявал мобилния телефон, за да знае с кого разговаря любимата му. Така се натъкнал на подозрителна комуникация и набързо раздал гангстерско правосъдие.

Според друга версия Златка Райкова се разделила с Камен Куката, тъй като настоявала той да напусне съпругата си Стела. Близо 2 години оцелелият в 3 покушения Балбузанов бе интимен с плеймейтката, но не се разведе със съпругата си и даже често нощуваше при нея и децата си в семейния апартамент в Плевен. „Златка има страхова невроза от Камен Куката. Тя ходи на психолог, за да се отърси от миналото си, и пробва да започне нов живот с младото си гадже Георги Валентинов", споделят близки на блондинката.

Златка Райкова е 6 години по-възрастна от старозагорския ММА шампион, но това не пречи двамата да са лудо влюбени и щастливи заедно. Вероятно съвсем скоро и Георги Валентинов ще влезе в къщата на „ВИП Брадър" при любимата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !