Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Део: Ще се покажа с новата си приятелка само срещу пари

отпечатай новината

06.11.2013 13:00 | Видян 2483 пъти

Део: Ще се покажа с новата си приятелка само срещу пари

Още ексклузивни разкрития от тайния живот на известните ще бъдат показани в “Поверително от NL“. Във втората част от интервюто си Калина Паскалева ще коментира спекулациите за отношенията й с Гонзо и какво е да си красива жена в света на богатите и влиятелните в България.

В нова светлина ще се покаже една от най-обичаните български звезди – Део, пише actualno.com. Пред смаяния поглед на гост-водещия Витомир Саръиванов Део сподели, че ще се снима с новата си половинка Мариана само срещу пари. “Може да е брутално и скандално, може да ме обявят за луд, но ако ще се показваме заедно с Мариана, искам да е ексклузивно и да изкарам пари от това” - сподели блондинът пред Витомир Саръиванов. Водещият на дейли епизодите в Музикална Академия разкрива още, че изпитва вина и отговорност към родителите на Лора и споделя за връзката си с нея и новата любов:

“Имахме кризи и в петата, и в седмата година. Знам само, че един ден, като се обърна назад, ще мога да оценя какво точно ми се е случило. Този опит ми помага да се насладя на човека, с когото съм в момента. Когато се запознах с Мариана, все още бях с Елена. Имах чисти подбуди, исках да я снимам в наш клип. Сега е с мен!”

Още в “Поверително от NL” тази събота от 22.00 часа по TV7:

Среща с гаджето на най-коментираната Златка. ММА боецът Георги, както и всички бивши любовници на русото изкушение. Кой е мъжът до Кристина Димитрова? Върна ли се Луиза Григорова при Явор Бахаров, или това е поредния епизод от стария рекламен трик? Само Николета Лозанова знае подробности около профила на Благой Георгиев в социалната мрежа и новото семейство на Митко Андонов – бившият съпруг на поп-фолк дивата Мария. Клюкарката ще разкрие пикантни подробности от рождения ден на Мис Силикон, както и детайли около това кой отсвири Силвия Кацарова.

Снимка: actualno.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !