И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Гърнето в женската тоалетна

отпечатай новината

07.11.2013 12:00 | Видян 1619 пъти

Гърнето в женската тоалетна

Бившият бос на ЦСКА Димитър Борисов-Гърнето е бил в женската тоалетна, преди да удари малката дъщеря на Фатик - Адриана. Бизнесменът отрича да е посягал на момичето, като наивно обяснил пред разследващите, че 16-годишната девойка пострадала, като се закачила на вратата на тоалетната, от която излизала, пише България днес.

Схватката между Гърнето и Адриана стана в столичния бар ПМ в ранните часове на 27 август тази година. Тогава мъртвопияният Борисов налетял на девойката и без предупреждение я ударил в лицето. Това било запечатано и от камерите в тузарското заведение. Въпреки това след побоя Гърнето поддържаше версията, че не той, а бодигардът му е посегнал на 16-годишната девойка. Малко по-късно Борисов започна да твърди, че може и той да е нанесъл удара.

"Не съм удрял Адриана, възможно е да съм я закачил леко с вратата на тоалетната, докато съм я затварял", е третата версия на Борисов пред униформените. "Разследването за побоя е към своя край - обясни адвокатът на семейство Фатик - Константин Симеонов. ДНа Борисов е повдигнато обвинение по чл. 131 за лека телесна повреда, причинена по хулигански подбуди, но разследването все още не е приключило. Делото едва ли ще влезе в съда до края на годината", обясняват на свой ред от Софийската районна прокуратура.

"Наложи се Адриана отново да бъде викната за доуточняване на показанията й. Причината беше, че приятелките, които били с нея във въпросната вечер, видели Борисов да излиза от женската тоалетна, факт, който самата Адриана не помнеше заради преживяния шок", обясни още адвокат Симеонов.  "Какво е правил в женската тоалетна е пълна загадка", чудят се свидетели на случилото се. Борисов се държал неадекватно - бил е мъртвопиян и вероятно е взел други упойващи вещества, категорични са още очевидците.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !