Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ето я първата любов на Васил Илиев

отпечатай новината

07.11.2013 12:15 | Видян 7012 пъти

Ето я първата любов на Васил Илиев

Уникална снимка на основателя на ВИС Васил Илиев и неговата първа любов - Силвия Джуджарова, изплува 22 години по-късно. Сензационният кадър на влюбената мутра и приятелката му вероятно е пуснат от самата нея, допускат запознати. Снимката е правена в началото на 90-те години на миналия век. Васил Илиев е все още младо русокосо момче, а не онзи силов бос, от когото трепери цяла България. Борецът и Силвия позират в дискотека край морето, пише Всеки ден.

Макар че бил известен с любовните си завоевания, по-големия брат на висаджийския бос Георги Илиев хлътнал до уши по столичната красавица. Преди да се превърнат в страшилищата на силовата групировка, легендарните висаджии живеели доста скромно в родния Кюстендил. Когато станали на 14 години, Васил и Георги попаднали в училището за спортни таланти „Олимпийски надежди" в столицата, където техни съученици били и няколко бъдещи подземни босове от ранга на Младен Михалев-Маджо и Илия Павлов.

Силвия пък тренирала художествена гимнастика, а нейни идоли били Анелия Раленкова и Лили Игнатова. Много често, като всеки кавалер, Васил мъкнел чантата с лента и бухалки на своята любима и я изпращал с автобуса до дома й. Двамата били двойка за чудо и приказ и всички им вещаели розово бъдеще. Силвия била любимка и на майката на Васил Илиев, която я наричала „снахичката".

После обаче силовия бос хлътнал фатално по бъдещата си съпруга Мариета. Също като Васил тя била погълната от спорта и тренирала лека атлетика. Сватбата им била по комсомолски скромна - в семпъл ресторант на „Балкантурист" в присъствието само на родители и треньори. От брака на Васил и Мариета се родила единствената му наследница Ивона.

„Въпреки че се задоми, Силвия остана голямата любов на Васил Илиев. Двамата поддържаха връзка и се чуваха често. С нея той споделяше всичко", казват приятели на боса на ВИС. След убийството на Васил на 25 април 1995 г. пред столичния ресторант „Мираж", една дузина митоманки започнаха да си приписват връзка с легендарния бос от подземния свят. Оказа се, че едва ли не той е „минал" половин София. Бизнес дама от Варна пък дори твърди, че има незаконно роден син от мутрата и в негова чест го кръстила Васил.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !