Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Иво Аръков купи пръстен на Мика

отпечатай новината

07.11.2013 13:00 | Видян 2099 пъти

Иво Аръков купи пръстен на Мика

Иво Аръков се изръси с 15 бона за годежен пръстен на Мика Стоичкова, научи „Всеки ден". Бижуто е от платина с голям диамант. Цената е странно висока за прост актьор от Малък градски театър „Зад канала", но пък достойна за влюбен мъж, коментират колеги на Аръков, пише Всеки ден.

Ако се съди по огромната за бюджета му инвестиция в пръстена, който подари на Мика Стоичкова, Иво Аръков влага много надежди в сравнително новата си връзка. Двамата влюбени разкриха преди броени седмици, че са заедно, но вече се настаниха в общо жилище и са щастливи като безгрижни гълъбчета, разказват техни близки. Актьорът буквално се разливал от нежност, когато е с половинката си, и обяснявал, че ще похарчи за нея и последната си стотинка.

Явно не само го е казал, но и го е направил за годежния й пръстен, като дори се наложило да взима кредит.
Наскоро Иво отишъл в една от най-големите турски фирми за бижута с диаманти, чиито магазини са истински хит в България. Обяснил, че му трябва скъп, но и нежен пръстен, който да се носи цял живот. Разказват, че прекарал в магазина часове наред в избиране на бижуто. През това време Мика непрекъснато му звъняла и питала къде е, а той се чудел какво да я лъже. По едно време дъщерята на Камата започнала да усеща, че любимият й крие нещо от нея. Не се сетила обаче, че той й купува пръстен. Решила, че сигурно й изневерява.

Когато най-после се видели, му вдигнала луд скандал и дори му поставила ултиматум - да избира с коя от двете иска да бъде. Отначало Иво смятал да пази тайната си, докато измисли романтичен начин, по който да й поднесе пръстена и да й предложи брак. Като видял обаче, че нещата отиват към раздяла, не намерил друг начин да оправи кашата, освен да извади пръстена и да падне на колене пред Мика. Едва тогава на нея й просветнало какво става. Със сълзи на очи приела предложението и започнала да му се извинява за цирка, който е спретнала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !