Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мария Игнатова заряза Рачков заради банкер

отпечатай новината

12.11.2013 14:00 | Видян 2612 пъти

Мария Игнатова заряза Рачков заради банкер

Една от най-обичаните телевизионни двойки остана в историята. Димитър Рачков бил зарязан от красавицата Мария Итнатова. Слуховете носят, че блондинката залюбила 60-годишен дядка, банкер. Повече от четири месеца двамата не живеят заедно, но продължават да пазят раздялата си в тайна, тъй като не искат това да влияе на кариерите им, пише Всеки ден.

От повече от година драми и скандали разтърсвали семейното гнездо на двойката. Другата причина бил флиртът на Мария с известен бизнесмен. Въпреки че въпросния бизнесмен минавал 60-те и имал съпруга и деца, на този етап актрисата е най-важното нещо в живота му.

Двамата се запознали покрай работата на Игнатова в Нова телевизия, където самият той често гостувал. И не след дълго се влюбили. Според запознати Мария се е изнесла от къщата в Панчарево, в която живееше с Рачков. В момента тя обитава кокетно жилище заедно със сина си Виктор в Лозенец. Разходите около новия дом на актрисата са поети от новата й изгора. А срещите си двамата провеждали при изключителна дискретност, в различни комплекси в полите на Витоша, пише Lifestyle.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !