Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Режисьор на Мария Илиева пропя

отпечатай новината

12.11.2013 16:15 | Видян 1719 пъти

Режисьор на Мария Илиева пропя

Парчето, което представя той, се казва "Преструвам се". Парчето е по негова музика, текст и аранжимент. Съвсем очаквано и видеото е негово и е заснето в родината му Швеция. Идеята за проекта се ражда спонтанно, след кавга с приятелката му, която също е лице, познато на българската публика, пише blife.bg.

"Винаги можеш да заснемеш лъскав клип за хиляди левове, но с това не можеш да си купиш любов и одобрение от феновете", споделя Робърт.

И макар че тъкмо пусна първото си парче, изпълнителят вече работи по две нови. Едното е в дует с млада звезда от България и ще бъде като продължение на "Преструвам се".

Ако се чудите кой всъщност е Робърт Уау, ще повдигнем малко завесата. Той е плод на балканска любов. Родителите му са сърби. Бизнесът им ги отвежда в Швеция, където всъщност се ражда той. Преди да дойде в България работи като диджей в Палма де Майорка. Започва да учи кинорежисура в НАТФИЗ през 2003. Печели няколко първи награди с дипломната си работа по късометражния филм Diving от фестивали в САЩ, Русия, Гърция и Сърбия. След това започва работа с изпълнители като Мария Илиева, Мона, сръбската звезда Сека Алексич и световноизвестния диджей Тиесто.

Видеото можете да видите ТУК!!!

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !