Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Габриела Попова е новия Best Erotic Model 2013

отпечатай новината

13.11.2013 15:45 | Видян 3093 пъти

Габриела Попова е новия Best Erotic Model 2013

Мис Силикон 2010 Гергана Райчевска отново бе основен организатор на конкурса Best Erotic Model 2013, който се проведе за четвърти поредeн път, в  клуб Плаза в Студентски град.  В надпреварата мериха сили 9 момичета плюс една престрашила се посетителка на клуба,която си тръгна с приз от заведението . Голямата награда бе 10 000 лв. предоставени от клиниката на най-известния ни пластичен хирург, д-р Ильо Стоянов. Победителката  може да се възпозва от тях под формата на хирургични интервенции, които да я превърнат в професионален еротичен модел. Освен това победителката и двете и подгласнички печелят и правото  на уникална еротична фотосесия в едно от популярните мъжки списания, издавани в България.

Момичетата  дефилираха  в три тура, като концепцията на събитието бе да се проведе под формата на истинско реалити. Между туровете  имаше изпълнение на част от нdй-новото шоу -Amazing beauty с участието на транссексуалната Джулиана Джейма ,която отново  обра овациите на присъстващите с танците си на пилон.При избора на победителка  звездното жури оценяваше освен физическите дадености ,  сценичното им поведние и чар.Водещ на Best Erotic Model 2013 беше  фолк певицата Джорджиа.

През 2010 година 18-годишната Виктория Димитрова от София стана първата носителка на титлата Best Erotic Model 2011. Мнението на жури и публика съвпадна и всички единодушно избраха Вики за най-добрия еротичен модел на България. През 2011 година с титлата се окичи Вивиан Костова, която получи като награда нов бюст. През миналата година наградата грабна пък екзотичната Джулиана Гани, която в момента е един от най-актуалните ни еротични модели в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !