12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Иво Аръков и Мика се женят в Испания?

отпечатай новината

18.11.2013 11:15 | Видян 2179 пъти

Иво Аръков и Мика се женят в Испания?

Според последната клюка в актьорската гилдия, нашумелият актьор от Фамилията Иво Аръков напуска щата на Малък градски театър Зад канала след Нова година. Причината е, че той заминава за Барселона. Мълвата разнася, че компания ще му прави дъщерята на Христо Стоичков, Мика, която в момента е сериозното му гадже.

Аръков отдавна имал желание да замине за чужбина и да се занимава с актьорската си професия. Именно Мика ще му съдейства с контакти, а да не забравяме, че тя водеше и предаване по една от испанските телевизии.  Щерката на Камата няколко години живя в Испания и има доста познати там от света на шоубизнеса и спорта. „Не случайно се ориентира Иво към Мика, той е готов на всичко, за да стане истинска звезда“, коментират треторазредни актриси, които така и не успяха да стигнат до сърцето на родния плейбой.
Иво успешно се изявява и като ресторантьор. През лятото той отвори мексикански ресторанти El Toro в два от софийските молове. Според негови авери той ще замине за Барселона, за да разшири бизнеса си, тъй като от актьорство не се изкарвало кой знае колко в България. Дали обаче точно това е причината, все още не е ясно.

Освен във Фамилията, Аръков е ангажиран в няколко представления в теаътр Зад канала, най-известното от които е Лодка в гората на Мариус Куркински. Там той си партнира с Луиза Григорова, а представлението е едно от най-хитовите за сезона. Засега още не е известно дали Иво ще се връща в България, за да играе за трите спектакъла в месеца, или ще му търсят заместник. Положението се усложнява и заради това, че той играе и в друго хитово представление - Козата или коя е Силвия? в Народния театър. Заради тази постановка в началото Михаил Билалов, по-известен като Джаро от Под прикрите, също пътуваше между Париж и София.
Според последната клюка пък нищо чудно Иво и Мика да стягат таен годеж именно в Испания. Техни близки разказават, че двамата къде на шега, къде на истина, често си говорили за сватба. „Любовта им наистина е изпепеляваща. Двамата са създадени един за друг“, хвалят ги най-добрите им приятели.

Иво Аръков се загаджи с Мика през лятото, след като ги запозна приятелка на Стоичкова. Дълго време двамата криеха връзката си, но накрая я разкриха във Facebook, откъдето стана ясно, че актьорът чете свои стихове на футболната щерка. Камата, който е известен със сприхавия си нрав, също одобрява връзката им, разказа самият той в интервю по TV7.

Връзката на актьорът с дъщерята на Стоичков е най-горещата тема в последните месеци. Спряганият за секссимвол Аръков спечели сърцето на Михаела и двамата не сметнаха за нужно да крият връзката си. Аръков сподели как гледа на любопитните въпроси и погледи, които се изсипват върху него. С усмивка той призна, че изобщо не обича футбол и не се респектира лесно от никог.
Двамата с Мика се забавляват, вярват и рецитират Христо Фотев.“Дразня се, когато се пишат лъжи. Свободата на словото леко се изврати, както и понятията, които допреди време наричахме със същинските им имена - Истина, Искренност, Откровеност, Живот. Хората загубиха всякаква ценност и честолюбие. След като спряха да обичат и уважават ближния си, вече не обичат и себе си. Все по-нисши страсти ги вълнуват.

Докато тази разруха е загнездена в сърцата на масата, ще продължат да й се предлагат осквернени имена и материали, касаещи публичните личности. Как всичко, което се постига с честен труд (интелектуален), очевидно е непознато на човешката квота?! Е лъжа?! Жалка пародия и беззаконие! Обичам страната, но не и държавата си, защото тя създаде всички онези човекоподобни, които се поддават на манипулация“, сподели преди време Аръков пред 168 часа.

Той признава, че в този свят, изтъкан от лъжи и аргументи, предпочита да замълчи и да си живее простичък живот с най-близките хора. „Те знаят кой съм и за какво живея. Нека добавя, че в поезията има повече смисъл, отколкото във всички политици, взети заедно. Тя е единствената политика, която истински се стреми към живота. Имаше време, в което интелектуалните хора ни управляха. Вдъхваха ни вяра. Сега просто потъваме“, категоричен е Аръков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !