Жената, заплашвала Дара Екимова и...

Районният съд в Пловдив постанови жената, която е...

Напрежение и "мръсни номера" между...

13 двойки продължават напред в следващия етап от...

Племенници наследяват апартаментите на Лили Иванова

отпечатай новината

18.11.2013 15:30 | Видян 2237 пъти

Племенници наследяват апартаментите на Лили Иванова

Лили Иванова вече е разпределила кой какво ще получи от нейните имоти и авоари. Говори се, че голямата певица е разделила имането между племенничките си, дъщерите на сестра й Магда, съобщава „Стандарт“.Двете дами ще получат апартаментите на певицата в София. Перлата между тях е този на улица „Оборище“, в който някога Лили е била щастлива с Янчо Таков. Там примата е подредила прекрасна колекция от живописни творби и малки пластики.

Повечето от тях действително са изключително ценни. Легенди се разказват и за спалнята на гранддамата. Обзавеждането струвало не по-малко от 30 бона. Преди време Лили си купи разкошен мезонет и във Варна, но после се оплака, че не може да отдъхва пълноценно заради постоянно обсаждащите я фенове. Каква е съдбата на варненското й владение, може само да се гадае.

Целият архив на Лили - албуми, дискове, грамоти, медали, щели да бъдат дарени на софийско читалище. Големият въпрос е кой ще се облагодетелства след десетилетия от авторските права на албумите й, които ще останат във времето, пише БЛИЦ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !