Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Емилия и Анелия заедно на СПА

отпечатай новината

19.11.2013 15:15 | Видян 6010 пъти

Емилия и Анелия заедно на СПА

Фолкпевиците Емилия и Анелия тотално заровиха томахавките помежду си! Двете изпълнителки прекараха последния уикенд на СПА комплекс в морски хотел. За това свидетелства публикация във Фейсбук профила на Емилия, в която и двете са отбелязани от хотел в курортен комплекс "Елените". Въпреки че е началото на зимата, двете певици са отпътували за Черноморието, за да отдъхнат от тежките си ангажименти по нощните заведения, пише България днес.

Според публикацията компания по време на почивката са им правили колежката им Андреа и моделката Бояна Маринова, както и други техни приятели. Това е поредното доказателство, че отношенията между двете са се затоплили, след като в продължение на години бяха в открита словесна война, която дори се пренесе в медиите.

"Наистина се радвам, че вече всичко е наред между мен и Анелия. С нея сме в много добри отношения, просто повече ми харесва с черна коса. Тримата - Анелия, Коко и аз, седяхме на една маса и стана ясно, че няма какво да делим. Не искам повече интриги!", разкри Емилия. И допълни: "Случи се напълно спонтанно! Засякохме се една вечер в заведение и я поканих на нашата маса. С Коко седяхме на вечеря и тя ни поздрави. Така поговорихме тримата и се разбрахме."

По думите на певицата никоя от тях не е правила първата стъпка, но и двете си дали сметка, че е време да изгладят отношенията си. Промяната се отразила не само на тях самите, но и на децата. Не е тайна, че от напрежението между двете звезди страдаха малките Иван и Ивон. ДРадвам се, че всичко това е зад гърба ни", сподели още Емилия.

Публична тайна е, че причината за раздора са отношенията им с бизнесмена Коко Динев. Анелия беше омъжена за него и му роди дъщеря - Ивон, но впоследствие се разделиха. След края на брака им Коко и Емилия станаха двойка, а тя пък му роди син - Иван. Нападките между двете ескалираха и взаимно почнаха да се хулят. Изказаха се тежки обвинения, че в продължение на години са враждували и са злословили по адрес на конкурентката си.

Положителната промяна на Емилия се отрази и на визията й - отскоро тя е с огненочервена коса. "Исках да съм по-различна. Вдъхнових се от "Великолепният век" и по-специално от героинята Хюрем Султан. Коко и аз с удоволствие гледаме турския сериал", каза още изпълнителката на "Ти замина".

Снимка: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !