Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Ива Софиянска: Малката и аз сме добре!

отпечатай новината

20.11.2013 12:30 | Видян 2759 пъти

Ива Софиянска: Малката и аз сме добре!

„Чувствам се много добре. И аз, и малката, сме добре", заяви за първи път след раждането младата майка Ива Софиянска, научи blife.bg

Голямата светска новина през последните дни е раждането на Мая Божкова - първото дете на Ива Софиянска -Божкова и съпруга й Антон.

„Чувствам се много добре. И аз, и малката, сме добре. За съжаление, не ми я дават много често, но всеки път, като я видя е голямо вълнение”, каза Ива в интервю по телефона.

Тя разкри, че дъщеричката й Мая е кръстена на майката на нейния съпруг. Щастливи от радостното събитие са всички близки на семейството. Малко след раждането, щастливата майка се похвали в социалната мрежа Фейсбук, че има момиченце.

"Имам новина! Казва се Мая и се появи на бял свят днес! Чувстваме се добре! Емоцията е неописуема! Щастието е неизмеримо! Дано никога не ни напуска!", написа тя.

Детето се роди в неделя по обед. Внучката на бившия кмет на столицата Стефан Софиянски тежи 3,5 кг и е висока 50 см. Алиса Софиянска, майката на Ива, първа отива в болницата, за да види дъщеря си и бебето.

Сега Софиянска-Божкова е в отпуск по майчинство. Тя първо беше репортер във "ВИП Новините" на Нова телевизия, а след това отиде в предаването "Студио ВИП".

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !