Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Дженифър Анистън се разделя с годеника си?

отпечатай новината

22.11.2013 12:00 | Видян 1702 пъти

Дженифър Анистън се разделя с годеника си?

Дженифър Анистън е на път да се раздели с годеника си Джъстин Теру. Двамата за пореден път отложиха сватбата си и според техни познати са на тъп окончателно да приключат с връзката си.

"Въпреки че Джен прави опити да запази отношенията си с Джъстин, каквито са били в началото, не се получава", споделя нейна приятелка пред Showbizspy - "Не се изненадвайте, ако всичко свърши и то скоро".

Проблемът при тях е, че Анистън е истински работохолик и непрекъснато е извън дома за участието в различни филми, докато годеникът й си седи вкъщи, където пише, тъй като е сценарист.

"Сега обаче той продуцира и работата му става по-динамична. Джъстин иска да работи, но това очевидно е проблем, тъй като трябва да е далеч от годеницата си и то за дълго време", казва източникът.

Според информацията, Анистън проявява и голяма доза ревност, защото непрекъснато му звъни и пише съобщения, докато той е на работа. Актрисата отчаяно иска да се омъжи и да има деца, заради което е започнала да го задушава, казва още приятелката й пред медията.

Снимка: Splashnews

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !