Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Криско победи звездите на турнир по Генерал

отпечатай новината

22.11.2013 18:00 | Видян 2097 пъти

Криско победи звездите на турнир по Генерал

Ники Кънчев, Криско и Заки спечелиха челните места в оспорваната борба по време на 12-тия традиционен Jim Beam Турнир по Генерал, който се проведе в целия си блясък, както историята помни на добре позната дата, 19 ноември в столичния епицентър на истинския купон Jim Beam Club Center. Победителите се сдобиха с привилегията да сбъднат по едно свое желание  от организаторите на събитието Максиъм България.

Ники Кънчев, Криско и Заки успяха да преборят конкуренцията от рекорден брой участници, общо 48, разпределени в 12 звездни отбора. Сред тях Графа, Орлин Павлов, Любо Киров, Диляна Попова, Кирил Ефремов и Асен Блатечки, Васил Гюров, Хилда Казасян, Христо Сираков, Божидар Искренов-Гибона, Яна Грудева, Силвия Петкова и др.

След динамичната игра, подсилена от истински стилния вкус на 12-годишен ръчно изработен бърбън Jim Beam Signature Graft, Криско от отбора на „Купонджиите” поведе в надпреварата с резултата от 217 точки. До него се нарежда Заки от отбора на „Актуалните” с впечатляващите 208 точки последван от  Ники Кънчев от отбора на „Успешните” с 170 точки.

За да засилят нивото на положителни емоции сред всички участници и гости, между първи и втори кръг на Турнира на Jim Beam сцената се качиха Били Хлапето и Lexus, които представиха премиерата на песента към филма „Отряд за бързо реагиране 2”. В нежната и главозамайващо талантлива компания на Михаела Филева, изпълнителите сплотиха присъстващите с бурни танци и широки усмивки. За безупречното протичане на партито се погрижи миналогодишният победител на Турнира – Башар Рахал, подкрепен с неотразимито присъствие на Карла Рахал.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !