Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Къртицата 2 търси нови супергерои

отпечатай новината

25.11.2013 15:00 | Видян 2295 пъти

Къртицата 2 търси нови супергерои

Най-мащабното риалити шоу, правено у нас, Къртицата, се завръща с втори сезон по TV7. Желаещите да се впуснат в най-разтърсващото преживяване в живота си могат да се регистрират за участие на сайта на шоуто – http://karticata2.tv7.bg, до 3 януари 2014.

И в новия сезон, Базата на Къртицата ще обитават големи български звезди редом с най-издръжливите физически и психически кандидати за шоуто. Наградата във формата отново е 250 000 лв., а продуцентите обещават още по-разтърсващи битки, още по-зрелищни сблъсъци и още по-напрегнати изпитания за тялото и духа, които ще извадят у участниците свръхсили и възможности, за които дори не подозират. Най-задаваният въпрос и през 2014 ще бъде, разбира се, #КОЙ е Къртицата, а българският зрител отново ще се превъплъти в любимата си роля на детектив в най-голямото предизвикателство за съобразителност и наблюдателност в българския ефир.

В първия сезон на Къртицата взеха участие някои от най-големите български звезди Жени Калканджиева, Николета Лозанова, Явор Янакиев-100 кила, Азис, Деян Донков, Радина Кърджилова, Рут Колева, Емануела, Деян Неделчев-Икебаната и Божидар Искренов-Гибона. Заедно с избраните на кастинг участници те изживяха най-голямото приключение, като трябваше да се справят с различни физически и психологически предизвикателства в продължение на три месеца. Победител в първия сезон на Къртицата е Любомир Жечев, а Къртицата – Кирил Ефремов, беше разкрита от зрителите на шоуто, което донесе на един от тях натрупаната по време на играта награда от над 100 000 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !