Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Детектив следи Финдо за изневяра

отпечатай новината

26.11.2013 15:45 | Видян 4152 пъти

Детектив следи Финдо за изневяра

Участникът в Биг Брадър Финдо се развел, преди да влезе в шоуто, пише България днес. Станислав Илиев, както е истинското му име, е един от бившите участници в „Сървайвър”. При развода симпатичният фитнес инструктор за малко да загуби и правата над дъщеря си.

„Съпругата му беше почти полудяла от ревност. Нае частен детектив да го следва неотлъчно почти цяла година. А най-абсурдното е, че на човека плащаше самият Станислав, но без да знае. Слава богу, поне дъщеричката му прекарва уикендите при него” – споделя колега на Финдо от фитнес салона, в който двамата работят.

Според него атлетът ще издържи най-много в Къщата на Биг Брадър, защото има физическа закалка. Близкият до Финдо разкрива още, че от няколко месеца си има нова приятелка на име Теодора. „Обичат се, но скоро едва ли ще има брак, тъй като Станислав все още не се е съвзел от разпада на предишната си връзка” – твърди колегата на брадъра.

Като се има предвид, че той вече се е опарил от предишната си съпруга, сигурно бая време ще изчака девойката да се оженят – категоричен е колегата на Финдо. А според нас приятелката на Финдо трябва да е доста загрижена, защото искри на симпатии прехвърчат между него и Райна в Къщата, пише razkritia.com.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !