На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Мутафчийски заборчлял на Маджо с 3 млн. лева

отпечатай новината

27.11.2013 14:30 | Видян 2046 пъти

Мутафчийски заборчлял на Маджо с 3 млн. лева

Смъртта на олигарха Младен Мутафчийски всеки ден е обект на журналистически разследвания. В последния си материал агенция “ПИК” достигна до много интересни новини, свързани с последните дни на г-н Мутафчийски. Според тях той дължал близо 3 млн. лева на своя най-добър приятел Младен Михалев, който е по-известен като Маджо. “ПИК” се добрали до тези интересни разкрития от хора, които са в обкръжението на милионерите.

Парите така и не са върнати, тъй като в началото на месеца Мутафчийски изненадващо за мнозина си замина от този грешен свят. Двамата били ортаци в скъпия хотел “Хелена”, който се намира в Слънчев бряг. Покрай кризата, посетителите на хотела вече били кът и оттам парите, които той правел намалявали значително. Така Маджо решил да напусне начинанието и си поискал своя дял обратно. Мутафчийски обаче бил притиснат до стената от безпаричие и се забавил с парите на Маджо.

Последният се опитал някак си да се докопа до тях, използвайки най-близките хора на Мутафчийски, но това въобще не помогнало. Така отношенията между двамата съвсем се вледенили. Според запознати тиражираните информации, че наследството на Мутафчийски било около половин милиард лева не отговаряли на истината, просто били в сферата на фантастиката. Не е ясно дали сега Маджо ще придобие напълно хотела, като по този начин си върне парите, които мъртвия олигарх му дължал. Възможно е той да продължи да се занимава с “Хелена” и да го превърне в работещ проект.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !