Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Руси Чанев и Мимоза Базова носители...

Двама от носителите на „Аскеер“ за 2024 година бяха...

Бербатов скаран с Елена

отпечатай новината

27.11.2013 15:30 | Видян 7945 пъти | Гласували 1

Бербатов скаран с Елена

Освен футболните проблеми във "Фулъм" Димитър Бербатов си има и такива вкъщи, подшушнаха негови близки пред "България Днес". Нападателят е влязъл в спор с половинката си Елена относно бъдещето си и най-вече къде ще живее фамилията заедно с дъщерите Деа и Елиа, пише България днес.

Неотдавна италианската преса съобщи новината, че Бербо е бил предложен отново на "Фиорентина", а след това се заговори и за варинт "Лацио". Преди година и половина Митко и мениджърът му Емил Данчев извъртяха номер на "виолетовите", след като получиха от тях самолетни билети да стигнат от Англия на Ботуша, а те отидоха до Мюнхен и се върнаха. Още същия ден тогава бе обявен и трансферът на нападателя от "Манчестър Юнайтед" в лондонския "Фулъм".

След като през миналия сезон Митко се оказа доста ценен за "котиджърс" и им стана голмайстор, с което ги спаси от изпадане, сега в 11 мача има само един гол. Изпадането от Висшата лига е сериозна угроза пред лондончани, а Бербатов загуби капитанската си лента, защото не можел да мотивира отбора. Треньорът Мартин Йол, който се кълнеше в него, сега обяви, че бил твърде мек и тих в съблекалнята.

Проблемите на Бербатов и клуба му ще търсят разрешение през януари догодина, когато е зимният трансферен прозорец. "Фулъм" най-вероятно ще иска да продаде българина, за да си избие поне част от 6-те милиона паунда, които брои за него, тъй като след края на сезона той става свободен агент. Митко се е надявал през следващия сезон друг лондонски отбор - "Куинс Парк Рейнджърс", да влезе във Висшата лига и той да си остане в лондонския дом. Изглежда, никой няма да го чака до лятото за жалост. Това налага Бербатов да търси продължение на кариерата си в друга държава, където е желан. Най-сериозно сега се говори за турски отбори, както и за италиански.

Елена обаче не била никак съгласна да напуска Англия, тъй като вече била свикнала там, а и искала децата й да получат образование в реномирани училища. Ако Бербо твърдо реши да остане на Острова, може да се окаже, че ще трябва да завърши кариерата си в тим от Чемпиъншип, което е втората дивизия на местния футбол, а не искал това да се случи. Затова и се навил да поиграе другаде, а после да върне семейството в Лондон. Това пък не изнасяло на Елена и двамата водели спорове, често и на висок тон, относно бъдещото си местонахождение.
 
Снимка: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !