Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Хванаха Анелия с адвокат в Японския хотел

отпечатай новината

28.11.2013 10:45 | Видян 2524 пъти

Хванаха Анелия с адвокат в Японския хотел

Фолкпевицата Анелия и нейният адвокат, благоевградчанинът Росен Кацарски, бяха издебнати от папараци. Двамата си уговорили среща в Японския хотел, за да обсъдят съдебни дела. Анелия слязла от джипа си в спортен екип след сутрешния джогинг и с бърза стъпка се насочила към адвоката, който току-що бил оставил своя джип на паркинга. Съвсем непринудено лепнала куртоазна целувка на благоевградския юрист и в същия миг блеснала светкавица, пише struma.bg.

„Май ни снимаха. Като нищо ще напишат, че си новото ми гадже”, казала през смях фолкдивата-красавица. Адвокатът махнал с ръка и се отправили на кафе, за да обсъдят бъдещия иск на певицата заради клеветата, че била любовница на своя кум Георги Илиев. След деловото кафе двамата се отправили към шоурума за мебели на благоевградската бизнес дама Анжела Лазова.

Анелия поискала съвет от адвоката си за вътрешния дизайн на новата си къща, която ще строи в разположения в полите на Витоша престижен квартал „Симеоново“. Архитектурният проект на двуетажната сграда с разгъната площ от 500 кв.м вече бил изготовен и чакал одобрение. Певицата искала да се консултира отрано със стилист по вътрешно обзавеждане и адвокат Росен Кацарски препоръчал своята съгражданка, която мебелирала софийското му жилище. Благоевградският юрист е семейният адвокат на Коко Динев от години, който наред с това води всичките дела и на бившата му жена Анелия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !