Ралито Пътят на коприната се завръща...

Международното рали "Пътят на коприната" стартира в...

Народният отбелязва 174 години от...

Народният театър ще отбележи 174 години от рождението на...

Русата Златка става Снежанка за Коледа

отпечатай новината

09.12.2013 10:50 | Видян 2483 пъти

Русата Златка става Снежанка за Коледа

В понеделник зрителите на Нова телевизия ще станат свидетели на едно сериозно съревнование между номинираните за изгонване от „Биг Брадър“ Маги Желязкова, Кирил Вълчев, Денди, Златка Райкова и Златка Димитрова. Малко преди финала всеки един от тях ще трябва да заблести в шоуто със своите качества и таланти, както никога досега. Биг Брадър ще предложи предизвикателство на изтънчения поет Денди, с което да защити изградената представа за ценител и естет.

В изповедалнята интелектуалецът ще трябва да направи блиц коментар на ревю, организирано от останалите съквартиранти в Къщата. Една от задачите му ще бъде да преобрази в рамките на 15 минути двамата най-безвкусно облечени участници, пише Блиц.

С наближаването на коледните и новогодишните празници Златка Райкова ще получи задачата да внесе добро настроение сред съквартирантите. Тя ще се превърне в Снежанка и както подобава ще подари подарък на всеки един от участниците. Златка ще получи пълен чувал с изненади и сама ще трябва да реши как да зарадва всички звезди на „Big Brother All Stars 2013“. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !