Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

БГ звезди даряват уникални предмети за благотворителен търг

отпечатай новината

09.12.2013 12:20 | Видян 1549 пъти

БГ звезди даряват уникални предмети за благотворителен търг

Коледното издание на благотворителната кампания Holiday Heroes и сайтът аuction.bg стартираха благотворителен търг. Средствата, събрани от него, ще бъдат дарени, за да се подпомогнат 5 000 български семейства в затруднено финансово положение.

Колекционери, фенове или просто милосърдни българи могат да наддават за над 50 предмета. Сред които уникални вещи на звезди от българския шоубизнес и спорт. В името на милосърдната кауза могат да сe купят ценности като сценичния костюм на Йоко Захариев от клипа към „Аз съм жената“; топка с автографи от целия волейболен отбор на ЦСКА; куклата, с която Калин Врачански е играл представления в Кърджали; спортни аксесоари с автографи на футболистите Валери Божинов и Ники Михайлов; фланелката, с която волейболният национал Евгени Иванов – Пушката играе на Олимпиадата в Пекин през 2008 г.; тениска на Койна Русева от премиерата на филма „Още една мечта“; диск с „Всеки ден“ - последният албум на покойния Димитър Екимов – Дими и група Сленг, както и много, много други.

Не само звезди дариха предмети за благотворителния търг. В името на един истински коледен празник за нашите сънародници, които са принудени да живеят в бедност, се продават и ръчно изработени бижута на Shanti Handmade Jewelry, Илиана и Велина Атанасови, Анриета Неделчева, Christine Fashion; керамика и стъкло, изработени от студенти в Нов български университет; уникални празнични картички от Юлия и Стефания (J&S Scrapbook Studio); пъзел от магнитчета за хладилник от Росица Петкова; ръчно рисувани чаши за вино от Милена Петрова и сувенирни чаши за истински празнични герои.

Търгът в Auction.bg е продължение на празничния концерт-изложба на Holiday Heroes, който се случи на 4-ти декември в столичния клуб Once Upon a Time… Biblioteka. Около 3 000 лв. бяха събрани на събитието от вход, дарения и от благотворителната изложба.

Междувременно, всеки, решил да помогне в набирането на храна и средства за семействата в бедствено положение, може да го направи с дарение към банковата сметка на Holiday Heroes, публикувана в сайта на инициатива, както и като изпрати смс с текст DMS GEROI на номер 17 777.

Галерия можете да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !