Следите остават по БНТ: Какво се...

На 26 април, петък, от 22:00 ч. по БНТ 1 гледайте...

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Ники Михайлов се снима в подкрепя онкоболни деца

отпечатай новината

10.12.2013 17:50 | Видян 2208 пъти

Ники Михайлов се снима в подкрепя онкоболни деца

Вратарят на националния отбор по футбол и на италианския „Верона” Николай Михайлов подкрепи второто издание на инициативата "Да оставим следи", която се организира от сдружение КАУЗА и е под патронажа на известния български актьор Христо Мутафчиев, пише Blife.

Целта на кампанията тази година е да насочи общественото внимание към онкоболните деца и да събере средства за закупуването на уреди и машини за онкохематологичното отделение към детската клиника УМБАЛ "Свети Георги" ЕАД в град Пловдив.

Освен Ники Михайлов, зад обектива на топ-фотографката Велислава Каймаканова-Ножарова в подкрепа на хуманното дело застанаха още Кубрат Пулев, Христо Стоичков, Цветана Пиронкова, Кирил Ефремов, Любо Нейков, Андреа, Гала, Теодора Духовникова, Койна Русева, Радина Кърджилова, Ани Пападополу, Джоко Росич, Мариан Вълев, Асен Блатечки, Катето Евро, Вежди Рашидов и други.

На 13 декември (петък) от 20:00 часа в Панаирната палата в Пловдив ще се проведе гала-вечер с благотворителен търг на фотографиите на родните спортисти, актьори, музиканти и популярни лица от малкия екран. Търгът ще бъде воден от Игор Марковски, а входът е само с покани. Тези, които имат желание и възможност да закупят снимка на един от любимите български образи и по този начин да дадат своя принос за каузата, могат да пишат с молба за покана на имейл: sabitie@kauza.org

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !