Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Люси Иларионов: Аз изгоних Андреа!

отпечатай новината

13.12.2013 10:40 | Видян 2842 пъти

Люси Иларионов: Аз изгоних Андреа!

"Аз реших, че не искам да работя повече с Андреа. Така че няма грам истина в нейните думи, че тя прекратила професионалните ни отношения. Казах й, че не желая да работя повече с нея и въпреки това преди 2-3 седмици тя ми звъня да снимаме някакъв клип. Естествено, й отказах, тъй като имам много работа по други проекти."

Това заяви ексклузивно пред "България Днес" режисьорът Люси Иларионов, който снима най-квалитетните клипове в попфолка. Реакцията му беше по повод нападките от страна на Андреа към него, че вече нямат никакви отношения. "В интерес на истината той постъпи некоректно, тъй като се опита да злослови срещу мен пред други режисьори", заяви изпълнителката.

Люси разказа как Андреа продължавала да го търси да снима нейни клипове. "Последния път се разбрахме да се видим и да поговорим. Разбрахме се кога да се случи, но тя така и не се появи. Нямам какво повече да кажа за нея. Нямам нерви да работя с нея и затова се отказах, защото не искам да се хабя излишно. Само за месец работих заедно с Преслава, Анелия, Глория, Азис и Константин, както и с други големи имена. Това показва, че имам сериозно отношение към работата си", коментира още режисьорът. Люси и Андреа потвърдиха, че финансовите им отношения са отлични и нямат задължения един към друг. Още по-драматичното е, че Андреа е откритие именно на Люси, а в момента се обръща срещу него.

От тази седмица пък се завъртя мащабният клип на половинката на Люси - Ани Хоанг. Парчето носи името "Малко шум за Ани Хоанг". В клипа гаджето на Люси има трима екзотични "партньори" - маймунката Тошко и камилите Емир и Султан, които се справят много добре с ролите си. Люси също се включва в парчето, като рапира. Той призна, че 20-ина от най-големите имена в родния рап, сред които Криско и 100 кила, са отказали да участват, защото не искали да се занимават с попфолк. Видеото събира вече стотици хиляди гледания в интернет.

Източник: bgDnes.bg
Снимка: bgDnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !