Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прея през сълзи: Майка ми е заклещена в Кипър!

отпечатай новината

13.12.2013 13:10 | Видян 3376 пъти

Прея през сълзи: Майка ми е заклещена в Кипър!

Прея, последната напуснала риалити шоуто „Музикална Академия” на крачка от финала, беше специален гост в предиобедното шоу на TV7 „Усещане за жена”. Водещата Гергана Стоянова и екипът бяха подготвили една голяма изненада за очарователната певица – скайп разговор с майка й Събина, която живее в Кипър.

Още щом чу първите думи на единствения си родител Прея избухна в сълзи. От разговора стана ясно, че младата надежда реагира така, защото не се е виждала с майка си на живо от 6 години. Събина заминала за островната държава, когато дъщеря й била на 13, за да може да изплаща ипотеката на апартамента в „Люлин”. „Изтеглих заем за жилището и заминах за Ирландия, за да работя. Но нещата там бяха много зле и се прехвърлих в Кипър”, разказа Събина. Тя няма помощ от никого, защото съпругът й е починал, когато Прея е била едва на 11 месеца.

Шоколадовата певица разказа, че първоначалният план бил майка й да замине само за 8 месеца, през които тя останала да живее с вуйчо си. „Но сякаш се заклещи в Кипър”, изплака Прея. Събина работи в ресторант, въпреки че по професия е учител, и няма никакъв годишен отпуск, през който да се прибере в България. „Не печеля и чак толкова добре, за да мога да спестявам и да се прибера”, плачеше от другата страна на компютъра майка й.

На въпроса на водещата Гергана Стоянова към Събина „Какво правиш в Кипър?”, жената отговори простичко: „Боря се и това, което се случва на Прея е единственото нещо, което ме кара да се чувствам жива в момента. Тя ми е единственият лъч. Иначе само съществувам”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !