Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Део кръшка на гаджето си?

отпечатай новината

16.12.2013 12:00 | Видян 2211 пъти

Део кръшка на гаджето си?

Само месец след като обяви, че е влюбен до уши в мулатката Мариана, топпапараците на България Днес заловиха Део да се разхожда с друга мацка.

"С Мариана съм, няма друга жена. Имам много приятелки и фенки, но това нищо не значи", коментира пред България Днес блондинът и отрече да изневерява на новата си официална половинка. Въпреки това Део изглеждаше доста близък с мистериозната брюнетка, с която беше изловен да се развозва из София. Момичето се возеше на предната седалка на лъскавото BMW на рапъра, а крайната им цел бе столичен мол, който двамата посетиха, улисани в сладки приказки.

Подозрения за евентуална нова жена до Део буди и фактът, че изпълнителят категорично отказва да се появява на публични места с шоколодовата Мариана."Ще се снимам с новата си половинка Мариана само срещу пари. Може да е брутално и скандално, може да ме обявят за луд, но ако ще се показваме заедно с Мариана, искам да е ексклузивно и да изкарам пари от това", сподели блондинът в едно от последните си интервюта.

Феновете на изявяващия се като водещ на дейли епизодите в „Музикална академия“ обаче смятат, че това е просто оправдание. "Не може да твърдиш, че си с някого, пък да не искаш да те засичат с него, а в същото време да се появяваш непрекъснато с други хора на всевъзможни места. Тук има нещо гнило", коментира съмненията си потребител в социалната мрежа. За първи и последен път Део се появи с 22-годишната Мариана Станчева на откриването на новото заведение на дуетната си половинка Лео. Преди нея Део лекуваше раните си от раздялата си с Лора Караджова с кръшната танцьорка Ели от „Денсинг старс“.
 
Снимка: bgdnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !