Ергенът в гръб: Фотофакт

Ергенът в гръб: Фотофакт 

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

Мая Илиева се зарежда с алкохол

отпечатай новината

17.12.2013 15:00 | Видян 2510 пъти

Мая Илиева се зарежда с алкохол

Вдовицата на Георги Илиев - Мая Илиева, въобще не се шегува с подготовката за предстоящите празници. Хубавицата явно доста обича вино, и то от скъпите марки, тъй като само преди дни напълни догоре багажника си с доста голямо количество шишета.

Топпапараците на "България Днес" изловиха шофьора на вдовицата на Георги Илиев да тъпче задната част от колата с кашон с италианско вино, пише bgdnes.bg.
Мая явно очаква голяма компания от хора за празниците, тъй като не се е задоволила само с количество колкото за себе си. Тя се е презапасила здраво и възнамерява доста да се позабавлява, показват кадрите.
Вдовицата е заложила не на какво да е вино, а на отбран сорт, който се внася от Италия.

Въпреки това то е с доста достъпна цена - една бутилка излиза около 18 лв. Около стотачка е дала Мая за тази част от новогодишните си запаси.
Шофьорът на Илиева едва мъкнеше тежкия багаж, с който напълни багажника. Той е и един от най-доверените хора на богатата вдовица на Жоро Илиев. Мая го използва постоянно, за да й изпълнява важни поръчки. Тя редовно го привиква за поръчки в скъпарския си салон в центъра на София, където вдовицата има и сейф и държи ценни документи и скъпоценности.

Въпреки постоянните слухове за фалит на Мая Илиева, както и предположенията, че империята, която Георги Илиев й завеща, е мит, вдовицата постоянно парадира със стил и лукс. Това доказа и доскорошното й прибиране на ценности в трезор. Илиева има голям набор от известни дружки, сред които е и Адриана Тюркмен - вдовицата на Фатик, които явно ще впечатлява по време на празниците. Презапасяването с алкохол и отбрани ястия вече е на дневен ред пред чернокосата богаташка.

Снимка: bgdnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !