Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Андреа си взе слугиня

отпечатай новината

18.12.2013 11:10 | Видян 3663 пъти

Андреа си взе слугиня

Андреа се взе прекалено насериозно и реши, че й трябва слугиня. Чалгаджийката нарича момичето, което е наела, „лична асистентка". То обаче си е чиста прислужница, която я облича и съблича, обува й обувките, пере и глади дрехите й и се грижи никой да не я събуди, докато спи.

Ако звъннете на телефона на Андреа, почти по всяко време ще вдигне момиче, което ще ви обясни, че „звездата" спи и не иска да я безпокоят. Точно това е девойчето, което от няколко седмици припка около чалгаджийката, за да поддържа имиджа й на важна персона. То се грижи за графика с ангажиментите й, следи за срещите й, за тоалетите й, освен това има задачата да помни всякакви подробности около кариерата на певицата, за да ги съобщава на медиите, ако се наложи. Същата млада дама й записва часовете за фризьор, наема гримьор за концертите и носи чантите й, когато звездата на „Пайнер" реши да пазарува. Когато пък певицата е пийнала или е изморена, а са налага да пътува, асистентката има задължението да шофира вместо нея. Въпросното момиче дори трябва да следи всичко, писано за Андреа в пресата и по сайтовете в интернет, и да й го докладва.

Фолкаджийката откраднала идеята за лична асистентка от колежката си Анелия, с която напоследък са доста близки. Бившата жена на Коко Динев от години се движи с русокоса слугиня, която върши всичко вместо нея. Нещата са стигнали дотам, че певицата дори не знае как се казват албумите й, а асистентката е длъжна да ги помни в хронологичен ред заедно с песните в тях.

Това много харесало на суетната Андреа. Затова тя също решила да си намери момиче за всичко. За да не дава много пари за заплата, си го избрала сред най-верните си фенки. Така услугите на слугинчето й излизат на символична цена, тъй като момичето се смята за късметлийка само защото може да обслужва капризите на любимата си певица.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !