Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Серданова се показа с Харалан

отпечатай новината

18.12.2013 16:40 | Видян 8947 пъти

Серданова се показа с Харалан

Бившата жена на Любо Пенев, Даниела Серданова, за първи път се показа с новата си любов - социалния антрополог Харалан Александров.

Двамата се залюбиха преди година, но досега никога не са се появявали заедно на публични места.
"Да, заедно сме с Даниела, но не желая да говоря по темата", бе единственият коментар тогава.
Единствено папараците на "България Днес" уловиха новата любовна двойка. Двамата излязоха на разходка из София заедно със сина на манекенката от Любо Пенев - Любо-младши.

Любовта между Харалан и Даниела пламва, когато Даниела се записва да учи психология в НБУ. Александров е преподавател в института и класиката - любов между между преподавател и негова студентка, е налице.
Връзката на Серданова и Харалан е изненада дори за най-близките на манекенката от близкото минало. Александров далеч не се вписва в категорията мъже, които Даниела харесва.

Серданова неведнъж е определяна като една от най-желаните жени в мутренските среди. Заради нея са се били не един и двама родни бизнесмени по време на прехода.
Едва 15-годишна тя започва шеметна кариера на модел. На 17 участва в ревюта в Милано и Париж. Букери й вещаят шеметна кариера в чужбина, но тя остава в България, защото се влюбва във футболиста Любослав Пенев. Тя е до него в най-трудния му период - битката му с рака, заради която футболистът пропуска световното първенство в САЩ.
Любовта им беше като роман от приказките. Даниела ражда син на Любо, а той я отрупва със скъпи подаръци.
На хоризонта обаче се появява бизнесменът Георги Чопев, пише bgdnes.bg

Той е първият притежател на „Ламборгини“ у нас, а историите му с Маргина и Поли Пантев са описвани в книги. Чопев подарява на Даниела представителството на испанската марка "Манго" и огромен бутик на "Витоша", след което тя напуска Любо и отива при  щедрия богаташ.
Това не пречи след време на Чопев да изостави Даниела и да вдигне грандиозна сватба с друга манекенка - Руми Кръстева.

Даниела остава без богат мъж и с разбито сърце. Среща Александров в момент, в който и бизнесът й затъва. Той й подава ръка и оттогава са неразделни.
Даниела така и не е коментирала отношенията си с него, но нейни близки издават, че за първи път тя се чувства сигурна. Харалан може и да няма парите на Любо Пенев и Жоро Чопев, но също е финансово стабилен и се грижи доста добре за Серданова и сина й.

Снимка: bgdnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !