Ето коя е най-скъпата любовница в...

Според чуждестранни медии украинският модел Яна Орфева е...

Диетолог разкри кои храни от магазина...

Онкологичен диетолог разкри двете покупки в...

Васил Петров изнесе коледен концерт в Плевен

отпечатай новината

19.12.2013 12:50 | Видян 1521 пъти

Васил Петров изнесе коледен концерт в Плевен

Васил Петров и Плевенската филхармония представиха снощи в театър "Иван Радоев" концерта под мотото "Коледна магия", пише Dir.bg. Известният поп и джаз певец се представи с най-популярните в света произведения, изпълнявани по време на коледните празници. Сред тях бяха "Бяла Коледа", "Родолф Червеноноси", "Тиха нощ", "Аве Мария" на Ф. Шуберт, "Нека да вали сняг", "Звънчетата на Коледа". 

В музикалния спектакъл взе участие и общинската хорова формация "Гена Димитрова" с диригент Анелия Дечева. Концертът, който премина под диригентството на маестро Славей Тинчев, бе подарък за плевенчани от Клиничния институт за репродуктивна медицина в града и ръководството на общината. 

Тази година община Плевен организира поредица от музикални прояви за коледно-новогодишните празници. Снощи по покана на общината изнесе концерт и Веселин Маринов с балетна формация на площад "Възраждане". На същия площад на 31 декември плевенчани ще посрещнат Новата година с концерт на Северняшкия ансамбъл, "Диана експрес" и рок групи. Кметът на града проф. Димитър Стойков се очаква да почерпи с греяно вино и чай. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !