Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Боби на Златка погубил двама в катастрофа

отпечатай новината

20.12.2013 14:20 | Видян 3952 пъти | Гласували 1

Боби на Златка погубил двама в катастрофа

Победата на Златка Димитрова „Биг Брадър“ предизвика доста противоречиви реакции, научи в-к Уикенд. Според мнозина импулсивната брюнетка не е заслужавала първото място и е преигравала с благотворителната акция за събиране на средства за 26-годишния Борис Христов. Други обаче са на мнение, че триумфът на Черната Златка дава шансове на Боби да събере средствата, необходими му за операция в Москва, и да стане от инвалидната количка. Още на старта на „Биг Брадър“ Златка обяви, че ще дари хонорара си и че ако спечели, ще продаде луксозната кола, за да осигури парите за скъпоструващото лечение на младия мъж.

26-годишният Борис е от столичния квартал „Свобода“ и е известен на съкварталците си с прякора Боби Турбото заради гибелната му страст към високите скорости. Той живее втори живот след свирепа катастрофа случила се на 29 август 2010 година. Тогава Боби предизвиква тежък удар с мощния си мотор на тихата столична улица „Народни будители“. В катастрофата умират двама души – 78-годишна старица, отнесена от мотора на Боби, и 22-годишният Кирил, който се е возил отзад. Причината за трагедията е не спазване ограничителната скорост от 40 километра в час.

 Кирил е най-добрият приятел на Борис и загива часове след кървавия удар в болницата. Лекарите са категорични, че ако младежът е бил с каска и ако Боби е управлявал мотора със съобразена скорост, той е щял да оживее. Според техническата експертиза, моторът се е движил с над 75 километра в час при ограничителна скорост на улицата от 40 километра. Мощният мотор на Борис връхлита върху възрастна дама пред блок №30 в квартал „Свобода“, която отива да хвърли боклука си и я убива на място. Возещият се отзад Кирил е изхвърлен на 20 метра. Младото момче наранява смъртоносно черепа си, тъй като е без каска. По волята на съдбата в свирепия удар оцелява единствено виновникът за катастрофата Боби. 

Момчето прекарва близо месец в кома, събужда се в средата на септември 2010 година. Оттогава Боби е прикован към инвалидната количка, но състоянието му се подобрява. Младежът се нуждае от огромна сума за присаждане на стволови клетки в Москва и за възстановителни процедури в руската столица. Тежката съдба на младия мъж обаче съвсем не е обединила всичките му приятели от детинство. Намират се и такива, които винят Боби за смъртта на другия младеж Кирил и на възрастната дама. Те още не могат да му простят престъпното нехайство да кара толкова бясно с мотора си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !