Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Станишев вози сина си на шейна

отпечатай новината

21.12.2013 13:40 | Видян 2006 пъти

Станишев вози сина си на шейна

Властта щурмува родните ски курорти от днес. Депутати и министри поемат към планините с аксесоари на гърба, признаха някои от тях пред Всеки ден. Въпреки че събота е работен ден и институциите работят, депутатите вече са във ваканция от цели 25 дни, което ще позволи на по-смелите да отпрашат и към чуждите курорти.

Пръв нетърпеливо щеките у нас ще грабне соцлидерът Сергей Станишев. Той традиционно се отправя към Боровец заедно със съпругата си Моника и двете им деца. От обкръжението на социалист №1 разкриха, че вероятно за първи път ще качи 2-годишната си щерка Дария на пистата. Още миналата зима, когато тя все още не беше проходила, Станишев запозна малката с особеностите на планинския сняг и й направи закалка в студеното време.

За разлика от Дария 6-месечният син на семейство Станишеви Георги ще бъде бутан само в шейната, и то в легнало положение. Още с прохождането му обаче политическата двойка се е решила да го учи на ските. Тази година с пускането по склоновете ще се размине вечният опонент на Станишев - лидерът на ГЕРБ. Бойко Борисов остава сам вкъщи, за да доизлекува прясно оперираното си коляно. Най-рано следващата зима може да посмее да поеме към Банско заедно със заместника си Цветан Цветанов. Зимният курорт е изключително популярен сред повечето гербери, отдаващи се на ски и сноуборд приключения.

За разлика от тях обаче президентът Росен Плевнелиев, макар и излъчен от партията на Борисов, винаги избира Пампорово. И миналата, и тази зима той ще се събере с компанията на съпругата си Юлияна, разкриха за „Всеки ден" от канцеларията на държавния глава.

Той вече бил записал новогодишното си слово и този път бил подробно инструктиран какво да говори и на какъв фон да бъде излъчено посланието му в последните минути на 2013 г. Миналата зима ваканцията на президента бе помрачена от размазващия гаф със снимка на американски курорт, представяща „високите сини планини" у нас за фон на речта му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !