В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Емануела: Никола ме заплаши с побой

отпечатай новината

27.12.2013 12:00 | Видян 2032 пъти

Емануела: Никола ме заплаши с побой

"Мъжът ми Никола, с когото сме в процес на развод, ме заплаши, че ще ме пребие. Държа се наистина ужасно с мен и се притесних, че може да ми направи нещо. Беше много пиян и поведението му беше изключително агресивно."

Това разказа пред "България Днес" фолкпевицата, която разкри, че е имала неприятна среща с бившата си половинка. Грозната сцена се разиграла в събота вечерта в популярна столична дискотека. Емануела имала участие в нощното заведение, където случайно или не бил и Никола заедно с шумна компания.

Случайно или не неговата почти бивша съпруга Емануела имаше планиран концерт в заведението. След като изпя първите си хитове, хитовата изпълнителка реши да поздрави Никола. От импровизираната сцена тя заяви: "Следващата песен е много специално за моя бивш съпруг", и запя тематичното си парче "С токчетата по сърцето".
Вероятно Никола само това е чакал, защото се е опитал да се качи при нея на подиума. Охраната е видяла, че младежът е доста почерпен, и не го допуснала. Никола озверял и започнал да търси саморазправа, която обаче не довела до нищо.

"Искаше да ме свали от сцената и ме заплашваше, че ще ме пребие. Силно се притесних, че може да ми направи нещо. Беше много пиян и не искаше да се кротне", сподели още Емануела. Тя била обградена от още по-сериозна охрана, за да не се стига до допълнителни ексцесии. Здравите мъжаги респектирали пишман любовника, който се оттеглил в сепарето си.

Цяла вечер Никола се опитвал да натрие носа на бившата си половинка, като поздравите от диджея към него не спирали по време на фолкпарчетата. Самият той пък бил обграден от няколко разкрепостени девойки, които увивали тела около него.

Емануела признава, че не е очаквала подобно поведение от него, но вече ще се дистанцира още повече, тъй като е разочарована от действията му, и то на публично място. Тя е притеснена, че в бъдеще той може да се опита отново да й посегне и да се стигне до физическо насилие.

Двамата се ожениха през януари, но бракът им не просъществува дори и година. Емануела разкри, че знае за няколко изневери на Никола, но вероятно бройката е много по-голяма. "Изневери ми и това беше причината за раздялата. Знаех с кого ми изневери. Доста са. Аз знам за три, има и още, с които си е писал. Питах го защо и той каза - защото аз съм му изневерила. А аз не му изневерих точно, пофлиртувах", сподели Емануела, която била на антидепресанти по време на връзката.

Въпреки че се чувстваше добре с него, тя взе решението да се разделят, тъй като няма намерение да търпи разгулния му начин на живот. Разводът им официално ще стане факт вероятно през следващия месец. След края на участието си в дискотеката Емануела си тръгнала през страничен вход, тъй като не искала отново да се сблъсква с агресора си. Никола и купонджийската му компания пък продължили необезпокоявани да пируват до ранните часове на нощта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !