Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Любо Къртицата и Краси Москов в спор за ръкавиците на Иван и Андрей

отпечатай новината

27.12.2013 13:30 | Видян 2281 пъти

Любо Къртицата и Краси Москов в спор за ръкавиците на Иван и Андрей

Тази събота (28 декември), 11:00 започва поредният морален „Сблъсък” на тема: „Заздравява ли връзката еднократната изневяра?”, като на мястото на Иван и Андрей този път застава и първият претендент за тяхното място – радио водещият Краси Москов. Заедно с Иво Танев, Любо Жечев и Юлиян Константинов, той се бори за симпатиите на зрителите в онлайн гласуване за нов водещ на „Сблъсък“ в анкетата на подстраницата на култовото шоу на сайта на ТV7 на адрес: http://sblusuk.tv7.bg/.

Либералната страна на съботния сблъсък, с водещ Краси Москов, заемат екстрасенсът и телевизионен собственик и водещ Георги Бедников и музикантът от група ICE CREAM Монти. Според защитниците на тезата, че еднократната изневяра заздравява отношенията, разнообразието е факторът, който скрепява връзката между двама души. Категорично против тезата, че еднократна забежка би заздравила отношенията в една връзка, ще бъдат ПР експертът Наталия Димитрова, подкрепена във втори рунд от певицата Йоанна Захариева. Очарователните дами застават зад позицията, че изневярата не води до нищо хубаво в една връзка, още по-малко до заздравяването ѝ.

В неделя (29 декември), 11:00 в ефира TV7 започва един актуален „Сблъсък” на тема: „За или против живота на кредит”. В ролята на водещ застава победителят от първото издание на КЪРТИЦАТА, Любо Жечев. Участниците в предаването, водено от журналиста баскетболист, ще спорят на тема: „За и против живота на кредит?”.

Ползите от живота на кредит ще защитава журналистът Крум Савов, а тезата, че съвременните възможности за изплащане на лизинг са улеснение, ще подкрепи и продуцентът и певец Иван Иванов–Айвън. Против робуването на банките и зависимостта от кредити срещу опонентите си ще се изправи ПР експертът Ива Екимова, а във втори рунд на спора тя ще получи висока подкрепа от вицепрезидента на Федерацията по волейбол Любо Ганев. Следващият уикенд на ринга като водещи ще премерят сили Иво Танев и Юлиан Константинов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !